Xiaomi Smart Laser Measure - Laserski mjerač

49,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
36764

Izmjerite potrebnu udaljenost uz laserski mjerač koji može mjeriti od 5 do 40 metara s odstupanjem mjerenja od samo 3 mm. Jednostavno ga je za koristiti te ima LCD zaslon na kojem se nalaze kraće informacije o bateriji, mjerenjima i drugim informacijama, a sve to se može provjeriti i u aplikaciji! Jednim punjenjem može mjeriti do 3000 puta!

Visoka točnost mjerenja laserom!

Izmjerite prostoriju, namještaj ili udaljenost do zida i to sve jednim klikom na Xiaomi Smart Laserskim mjeračem!
Xiaomi Smart Laser Measure nudi visoku točnost mjerenja od 5 do 40 metara i s odskakanjem od samo +/- 3 mm. Jednostavno ga je za koristiti jer se pali i gasi na samo jedan gumb i to za 2 sekunde. Dupli klik prebacuje načine rada na prednji ili stražnji način. Jednostavno se spaja na aplikaciju, bilježi mjerenja i izračunava, a može mjeriti odmah nakon što u aplikaciji snimite fotografiju!

LCD zaslon prikazuje trenutna i prijašnja mjerenja, testni način, bateriju, status Bluetooth povezivanja i slično. Sadrži 370 mAh snažnu bateriju kojom može mjeriti do 3000 puta samo jednim punjenjem. Ima elegantan matirani dizajn koji nudi ugodno držanje, a ne ostavlja tragove i ogrebotine! 

Više informacija
Kapacitet baterije 370 mAh
Mogućnosti 1.23“ LCD zaslon Laser od 630-680 nm valne duljine Preciznost Class 2 Preciznost mjerenja od +/- 3mm + 5 x 10-5D Doseg mjerenja 0.05 – 40m
Boja Crna
Dimenzije 80 x 35 x 21 mm
Masa 60 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Laser Measure - Laserski mjerač