Xiaomi Mi Precision Screwdriver Kit - Precizni odvijač

23,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
29991

Odvijač dolazi s 24 visoko precizna bita i magnetskom kutijom za odlaganje koja štiti bitove od ispadanja. Odvijač je izrađen od aluminijske legure, otporan je na koroziju i klizanje te je ugodan za držanje i jednostavan za korištenje!

Xiaomi Precision Screwdriver Kit dolazi uz 24 precizna bita s anti korozivnom zaštitom kako bi vas odvijač poslužio dugo vrijeme! Odvijač zadovoljava većinu svakodnevnih potreba i pogodan je za popravke satova, kamera, radija, računala, mobitela i raznih dodataka u kućanstvu. Bitovi su dizajnirani da dostave super visoku preciznost!

Odvijač dolazi u elegantno matiranoj kutiji. Magnetska kutija za odlaganje bitova izrađena je od aluminijske legure te ima zaštitu od znoja i korozije, glatkih je i zaobljenih rubova za ugodniji osjećaj držanja u ruci. Drška odvijača izrađena je također od aluminijske legure i dolazi s rotirajućom „kapicom“ i anti-kliznom zaštitom kako ne bi klizao za vrijeme korištenja. Jednostavan je za korištenje. kompaktan i prenosiv!

Za svoj dizajn popkupio je pet nagrada: iF, Red Dot, Japan Good Design, IDEA and Chicago Good Design!

Više informacija
Bitovi i svrdla PH000 / PH00 / PH0 / PH1 / SL1.5 / SL2.0 / SL3.0 T2 / T3 / T4 / T5H / T6H / T8H / T9H / T10H P2 / P5 / Y0.6 / Y1 / W1.5 / U2.6 H1.5 / H2.0 / 2.3 Materijal bitova: S2 čelik
Boja Crna
Dimenzije 168 x 67 x 17 mm
Masa 255 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Mi Precision Screwdriver Kit - Precizni odvijač