Xiaomi Mi 16-in 1 Ratchet Screwdriver - Odvijač

20,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
30436

Precizni odvijač dolazi s 8 visokokvalitetnih dvostranih bitova tvrdoće do 60 HRC i najvećim okretnim momentom od 20Nm! Svih 8 bitova moguće je pohraniti u skriveni skočni spremnik u samom odvijaču kako bi uvijek imali dostupne vijke! Pogodan za razne popravke i ugodan za držanje!

Učinkovit, štedi posao i prijenosan!

Mi 16-in 1 Ratchet Screwdriver odvijač je koji dolazi s preciznim zupčanikom od 45 zuba uz koji nema potrebe za neprestanim mijenjanjem položaja držanja. Može se kontinuirano okretati i tako olakšava korištenje! Precizni zupčanik ima 3 načina okreta s najvećim okretnim momentom od 20 Nm:

  • Položaj 'R': okrenite udesno kako bi zategnuli vijke
  • Položaj 'L': okrenite ulijevo kako bi otpustili vijke
  • Položaj ‘o': zaključavanje pri kojem možete zatezati ili otpuštati vijke

Odvijač dolazi uz 8 dvostranih čeličnih bitova koji sveukupno imaju 16 vrsta vijaka te su kao takvi prikladni su za većinu kućanskih popravaka. Bitovi su visokokvalitetni, izrađeni od S2 čelika s dvostrukim antikorozivnim slojem, tvrdoće do 60 HRC kako bi omogućili dugotrajnu uporabu. Pogodni su za ugradnju i popravljanje brava na vratima, stolova i stolica, ventilatora, lampi, bicikala itd. Dodatna produžna i odvojiva šipka od 110 mm pomaže pri radu u uskom prostoru, a praktična je za skladištenje i prenošenje.

Skriveni skočni spremnik pruža magnetsku pohranu svih 8 dvostranih bitova putem skrivenog spremnika u dršci odvijača, a do bitova se može doći jednostavnim pritiskom poklopca spremnika. Odvojivi spremnik praktičan je za uštedu prostora, ali i za uvijek dostupne vijke koje možete mijenjati ovisno o potrebi. 

Mekana gumena ručka s dizajnom koji sprječava rotiranje u ruci, ugodna za držanje i pruža lagano iskustvo korištenja alata u domaćinstvu. Svojim oblikom i zahvaljujući materijalu ne može se ni otkotrljati sa stola već stabilno stoji ondje gdje ste ga postavili!

Više informacija
Bitovi i svrdla PH0 / PH1 / PH2 / PH3 / H3 / H4 / H5 / H6 SL4 / SL6 / PZ1 / PZ2 / T15 / T20 / T25 / T30 Materijal bitova: S2 čelik
Mogućnosti Okretni moment 20 N⋅m
Boja Crna
Dimenzije 144 x 34 x 34 mm
Masa 230 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Mi 16-in 1 Ratchet Screwdriver - Odvijač