O nama

Tvrtka Bijelić Co d.o.o. jedna je od vodećih distribucijskih kuća na području Republike Hrvatske. Rezultat je to 25 godina iskustva u poslovanju u kojem neprekidno unaprjeđujemo poslovne procese uz unaprjeđenje odnosa prema cjelokupnom okruženju, zajednici, dobavljačima, kupcima i potrošačima.

Kontinuirano osluškujući želje, potrebe i povratne reakcije korisnika pametnih telefona shvatili smo da je hrvatsko tržište pametnih telefona spremno za novog igrača koji će im osigurati najbolju vrijednost za uloženi novac. Upravo smo taj savršeni omjer cijene i kvalitete pronašli u bogatom portfelju Xiaomijevih proizvoda, čiji smo ulazak na hrvatsko tržište potvrdili u prosincu 2018. godine, otvorenjem prvog Mi Storea u Hrvatskoj. Prepoznata od strane Xiaomija te s ciljem širenja svog poslovanja, tvrtka je napravila zamašan iskorak te postala ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Xiaomi za Hrvatsku, Austriju, Sloveniju i Crnu Goru.

Svakodnevnim ulaganjima i naporima, trudimo se u biti u korak s vremenom te našim krajnjim korisnicima pružiti usluge iznimne kvalitete, a sve navedeno, potrošačima, osiguravamo preko našeg ovlaštenog kanala distribucije, uz osiguranje potpune korisničke podrške putem vlastite servisne mreže u Hrvatskoj.

Vjerujemo da ćemo i u narednom periodu zajedničkim snagama dodatno jačati te svakodnevno unaprjeđivati tržište pametnih telefona, spremno odgovarajući na izazove koji stoje pred nama u narednom razdoblju. Ne manje važno, želimo istaknuti predanost i požrtvovan rad naših zaposlenika, koji spremno dočekuju svakodnevno izazove i ažurno odgovaraju na potrebe svih naših postojećih i potencijalnih korisnika.

Od sada se i vi možete pridružiti milijunima zadovoljnih korisnika te osjetiti novu dimenziju tehnologije 21. stoljeća. Pametan način života nikada nije bio lakši i dostupniji uz uređaje izuzetne kvalitete i jedinstvenog dizajna.

Vaš Venkon tim

 

PODACI O TRGOVAČKOM DRUŠTVU

Bijelić Co. d.o.o. za trgovinu i usluge, Sv. L.B. Mandića 13a, 31 000 Osijek, Hrvatska

Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku pod brojem:

MBS 030007729,

MB 3903478,

OIB 52417054044;

Temeljni kapital: 20.130.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti

Predsjednik uprave: Viktor Bijelić

Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d.

IBAN: HR1823600001101337658

Filteri
Sortiraj