Xiaomi Electric Precision Screwdriver - Električni precizni odvijač

48,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
36013

Električni odvijač sa setom od 24 bitova (45 mm i 28 mm dužine) izrađenih od S2 čelika čvrstoće do 60 HRC!
Jednim punjenjem može obraditi više od 400 odvijanja! Dolazi s dvije brzine i gumbom za odvrtanje i zavrtanje te je idealan za popravak električnih proizvoda i manjih kućanskih aparata! 

Set od 24 komada bitova čvrstoće 60HRC!

Zadovoljava potrebe rastavljanja i sklapanja uobičajenih elektroničkih proizvoda i malih kućanskih aparata. Ugrađena litijeva baterija snažna je i dugotrajna te može obraditi više od 400 preciznih odvijanja s jednim punjenjem. Maksimalnom brzinom može postići do 200 okretaja u minuti. Zahvaljujući snažnom magnetskom motoru brzine do 170 o/min i potpuno metalnim mjenjačem, odvijač ima koncentričnost bitova ne više od 0,2 mm pri rotaciji, za veću preciznost.

Magnetska pop-up kutija za pohranjivanje sadrži 24 precizna nastavka izrađenih od S2 čelika čvrstoće do 60 HRC. Nastavci su idealni za odvrtanje, rastavljanje i sastavljanje većine standardne elektronike i novih malih kućanskih aparata poput laptopa, igraćih konzola, kamera, satova, naočala, igračaka i slično. Šest najčešće korištenih bitova za odvrtanje dužine su od 45 mm za složene primjene te dublje i uske rupe, dok je ostalih 18 komada bitova dužine 28 mm

Električni odvijač ima dvije brzine koje se mijenjaju okretanjem vrha odvijača:

  • I - 0,05 Nm može se koristiti za precizne predmete kao što su mobilni telefoni, satovi, naočale itd.
  • II - 0,2 Nm može se koristiti za elektroniku kao što su pametni zvučnici ili prijenosna računala.
  • Oznaka • -  isključivanje napajanje kako bi se spriječilo slučajno paljenje i olakšava ručno odvijanje

Odvijač ima i gumb kojim se može lakše rukovati odvijačem, a dovoljno je samo lagano ga pritisnuti kako bi započeo radnju:

  • Oznaka 'L' za odvrtanje
  • Oznaka 'R' za zavrtanje

Kutija za pohranu izrađena je od aluminijske legure, ugodna na dodir i otporna na klizanje i koroziju. Puni se na Tip C punjač i može se puniti na kablove drugih elektroničkih uređaja, a indikatori na odvijaču jasno pokazuju kada je baterija prazna ili puna. Provedeno je 13 sigurnosnih testiranja baterije i 3 sigurnosne zaštite punjenja!

Prethodnik Mi Precision Screwdriver osvojio je pet međunarodnih nagrada za dizajn (nagrade iF, Red Dot, Japan Good Design, IDEA i Chicago Good Design), a Xiaomi Electric Precision odvijač koristi isti pop-up dizajn, s praktičnim mehanizmom za otpuštanje!

Više informacija
Bitovi i svrdla PH000 / PH00 / PH0 / PH1 / P2 / P5 / Y0.6 / Y1 H0.7 / H0.9 / H1.5 / H2.0 / SL1.5 / SL2.0 / W1.5 T2 / T3 / T4 / TH5 / T6H / T8H / T9H / T10H Materijal bitova: S2 čelik
Broj okretaja u minuti 170 rpm
Kapacitet baterije 350 mAh
Mogućnosti Okretni moment 0.3 N⋅m
Boja Crna
Dimenzije 201.8 x 74.2 x 25.2 mm
Masa 353 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi električni precizni odvijač Kutija za odlaganje Type-C kabel za punjenje Bitovi x24
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Precision Screwdriver - Električni precizni odvijač