Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill - Bežična akumulatorska bušilica

133,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
36247

Bežična akumulatorska bušilica za sitne popravke, ali i veće projekte! Dolazi uz tri načina rada zavrtanja i tri načina rada bušenja! Prikladna je za razne materijale od drveta i plastike do metala! Ugodna je za držanje i dolazi uz veliki kapacitet baterije te setom nastavaka!

Za sitne popravke,ali i velike projekte!

Potpuno novo interaktivno iskustvo uz zaslon visoke razlučivosti s prikazom trenutnog načina rada. Pametni zaslon prikazuje trenutno stanje baterije, način rada i brzinu te nudi mogućnost upravljanja radom! Prebacite se između tri načina rada bušenja ili odvrtanja u bilo kojem trenutku dodirom na tipku na dnu zaslona, a okretanjem prstena podešavate brzinu. Od početnika do profesionalaca, od običnih popravaka do renoviranja - zadovoljava potrebe različitih skupina ljudi u raznim scenarijima samo jednim klikom. Maksimalna brzina ide do 1400 o/min

1. Prvi način rada -precizno podešavanje brzina u 30 stupnjeva. Maksimalni zakretni moment ili brzina mogu se zasebno kontrolirati radi preciznosti i točnosti kako bi se zadovoljile napredne potrebe profesionalnih korisnika.

2. Drugi način rada - za glatko i bezbrižno automatsko otkrivanje zakretnog momenta jer ugrađeni pametni čip automatski prilagođava odgovarajući zakretni moment scenariju primjene. Način uvrtanja vijaka automatski se zaključava nakon zatezanja, izbjegavajući lom ili pukotine zbog prevrtanja.

3. Treći način rada - jednostavna kontrola povremenog pokretanja i zaustavljanja. Prikladniji je za početnike, zahvaljujući ugrađenom inteligentnom čipu za kontrolu brzine. Osim toga, povremeni start/stop rotacije osigurava siguran rad. Također, učinkovito smanjuje štetu na mekom materijalu.

Prikladno za razne materijale jer nudi jednostavnija bušenja na drvima kao što su meki bor i tvrda bukva, metalima poput aluminijskih cijevi i čeličnih ploča te plastici kao što su cijevi za vodu i akril.

U skladu s minimalističkim dizajnom Xiaomi odvijača, tijelo ima glatke linije i nema vidljivih vijaka na površini.
Dizajniran za udobnije držanje
- Metalni premaz i UV završni premaz stvaraju visokokvalitetni mat metalik završni sloj koji je otporan na ogrebotine i mrlje. Cijeli uređaj izrađen je od PC+ABS inženjerske plastike visoke čvrstoće, koja je robusna i izdržljiva. Prednja strana ručke prekrivena je mat TPU mekom gumom za ugodan osjećaj i kako ne bi klizala.

Veliki kapacitet i dug vijek trajanja baterije jer ima ugrađenu visokokvalitetnu litijeva baterija od 2000 mAh. Inovativni dizajn baterije eliminira potrebu za dodatnim glomaznim baterijama. Prijenosna torbica za pohranu izrađena je od vodoodbojne tkanine. Glavna jedinica, torbica za dodatnu opremu, adapter i punjač mogu se spremiti u torbu, tako da ih možete jednostavno nositi sa sobom.

Uz bušilicu dolazi i set svrdla/nastavaka: 24 komada za odvrtanje te 8 komada za bušenje za metal i za drvo! 

Više informacija
Broj okretaja u minuti 1400 rpm
Kapacitet baterije 2000 mAh
Mogućnosti Okretni moment: 30 N⋅m
Boja Crna
Dimenzije 185.5 x 179 x 51.5 mm
Masa 870 g
Sadržaj pakiranja Električna bušilica Torbica za pohranu Adapter Kabel za punjenje Spremnik za pohranu bitova Produžna šipka Svrdlo x8 Bit za odvrtanje x24
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill - Bežična akumulatorska bušilica