Xiaomi Multi-function Flashlight - Multifunkcionalna svjetiljka

47,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
45385

Višenamjenska svjetiljka s 1000 lumena i 3100 mAh baterijom osigurava svjetlo baš onda kada je potrebno! Idealna za kampiranja, noćna istraživanja ili kao svjetlo za maglu, a odličan je pribor i za slučaj nužde jer dolazi sa skrivenim šiljkom i malom oštricom za rezanje materijala poput sigurnosnog pojasa u autu!

Višenamjenska svjetiljka za razne potrebe!

Višenamjenska prijenosna svjetiljka dolazi s 1000 lm glavnim svjetlom! Svjetiljka može doseći i do 240 metara kako bi osvijetlila najtamnije prostore ili puteve, a snažna 3100 mAh baterija može izdržati do 90 sati korištenja. Rotirajuća glava svjetiljke može fokusirati i jednostavno prilagoditi svjetlinu ovisno o potrebi i izmjenjivati svjetla iz kratka u duga - kratka svjetla za noćna hodanja ili duga svjetla za intenzivnu potragu.

Svjetiljka ima mogućnost i magnetskog pričvršćivanja na automobil, nosač i druge metalne površine od željeza ili nikla jer s bočne strane ima ugrađen magnet. Dizajnirana je tako da se može rotirati i podešavati u 107° kako bi imali preciznije osvjetljenje. Jednostavna je za korištenje te ako bi se prebacili iz jedne razine u drugu, potrebno je samo okrenuti prsten koji regulira glavno ili bočno svijetlo. Svjetiljka na drugom kraju ima skriveni šiljak od nehrđajućeg čelika koji lako razbija stakla automobila i malu oštricu koja reže sigurnosni pojas u slučaju nužde ili nesreće. Višenamjensko bočno svjetlo može služiti kao svjetlo za maglu ili može osvijetliti šator za vrijeme kampiranja. U svakoj situaciji može se prilagoditi svjetlina i boja svjetline tako da može svijetliti crveno, bijelo, žuto ili može treperiti! Uz svjetiljku dolazi i silikonski remen kako bi ju mogli nositi oko ruke ili postaviti da visi. Nije velika i može stati u džep jakne, ruksak ili ju možete pohraniti u automobil!

Više informacija
Boja Crna
Kapacitet baterije 3100 mAh
Svjetlosni tok 1000 lm
Mogućnosti Domet do 240 m, IPX4 vodootpornost, rotacija kuta 170°, 4 vrste svjetla (bijelo jako, bijelo slabo, žuto za maglu pulsirajuće, crveno za upozorenje pulsirajuće)
Dimenzije 188 x 40.5 x 36 mm
Masa 240 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi Multi-function Flashlight, ručni remen, kabel za napajanje
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Multi-function Flashlight - Multifunkcionalna svjetiljka