Xiaomi Motion - Activated Night Light 2 (Bluetooth) - Noćna svjetiljka sa senzorom pokreta

13,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
35131

Uređaj tri u jedan - Xiaomi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) uređaj je koji služi za osvjetljenje, detekciju pokreta i detekciju svjetla! Nakon što detektira kretanje u mraku, automatski se pali svjetlo! Baterija može svijetliti do 180 dana na najvećoj postavci te uređaj ima široki raspon senzora od 120°! Svijetli ugodnim žutim svjetlom od 2800K i ima prilagođenu Fresnelovu leću koja otkiva i najosjetljivije ljudske pokrete.

Pametno svjetlo i senzor pokreta u jednom!

Pametno svjetlo tri u jedan : za osvjetljenje, detekciju pokreta te detekcija svjetla! Mi Motion - Activated Night Light 2 (Bluetooth) može detektirati kretanje ljudi u mraku, a nakon detekcije pokreta uključuje se svjetlo.

Praktičan i zabavan, Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) može se koristiti kao senzor pokreta i senzor svjetla. Koristeći Bluetooth pristupnik, uređaj se može postaviti za povezivanje s različitim uređajima u različito vrijeme. Kada ustanete tijekom noći, svjetlo u vašoj spavaćoj sobi detektira pokret i automatski uključuje Mi Smart LED stropno svjetlo pri niskoj svjetlini. Kada dođete kući navečer, noćno svjetlo na vašem trijemu detektira kretanje i pali tamno ambijentalno osvjetljenje te može automatski uključiti Mi Smart LED stropno svjetlo ili Mi Air Purifier, ako je tako umreženo.

Ljepljiva naljepnica na bazi se može koristiti za montažu te može slobodno stajati na ravnim površinama kao što su noćni ormarići. Pojačajte svjetlinu u ormarima i trijemovima za jasno osvjetljenje bez potrebe za paljenjem glavnog svjetla ili smanjite svjetlinu na stepenicama i spavaćim sobama za meku rasvjetu koja neće smetati. Možete ukloniti noćno svjetlo iz baze kako biste ga zasebno koristili.

Mi Motion - Activated Night Light 2 (Bluetooth) nudi i do 180 dana trajanja baterije pri najvećoj postavci svjetline ili do 365 dana s najmanjom svjetlinom. Uređaj ima prilagođenu Fresnelovu leću koja može otkriti najosjetljivije ljudske pokrete. Uređaj ima iznimno široki horizontalni raspon senzora od 120° koji može detektirati kretanje na udaljenosti od 6 m ispred svjetla i na udaljenosti od 2,5 m sa strane. Sadrži toplo, nježno žuto svjetlo od 2800K bez vidljivog treperenja ili štetnog plavog svjetla, tako da možete ustati noću, a da nikoga ne probudite.

* Za različite visine montaže, kut je potrebno podesiti na temelju visine korisnika i željenog scenarija korištenja kako bi se postigao optimalni rezultat; Za točnu detekciju, preporučuje se okrenuti svjetlo prema dolje kada je baza postavljena na 1,9 m iznad poda. Iz istog razloga, preporučuje se okrenuti svjetlo prema gore kada je postolje postavljeno ispod 0,5 m iznad poda. Svjetlina i vrijeme osvjetljenja mogu se podesiti u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home.

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Bluetooth 4.2
Temperatura boje 2800 K
Svjetlosni tok 2.5 - 25 lm
Kompatibilnost Android 4.4+ ili iOS 9+
Snaga 0.35 W
Mogućnosti Kut detekcije od 120° i udaljenosti do 6 m
Dimenzije 80 x 80 x 62 mm
Masa 121 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Motion - Activated Night Light 2 (Bluetooth) - Noćna svjetiljka sa senzorom pokreta