Mi Bedside Lamp 2 - Noćna svjetiljka

59,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
39493

Prilagodite svjetlinu na Mi Bedside Lamp 2 i stvorite ugodnu i obojenu atmosferu u domu! Može se regulirati temperatura boje i jačina svjetla od 1700 do 6500 K te sadrži raspon od 16 milijuna boja. Maksimalna svjetlina povećana je na 400 lumena za normalno osvjetljenje u spavaćoj sobi dok je minimalna svjetlina manja je od 2 lumena za neometan san. Moguće ju je upravljati putem aplikacije, glasovnom naredbom i dodirom.

Upotpunite cijelu sobu sa toplim i blagim osvjetljenjem!

Prilagodite osvjetljenje svom raspoloženju jer na Mi Bedside Lamp 2 možete regulirati temperaturu boje i jačinu svjetla, a sadrži raspon od 16 milijuna boja. Prilagodite svjetlinu ovisno o trenutnoj situaciji i stvorite ugodnu atmosferu u domu. 

Za razliku od tradicionalnog dizajna, ova svjetiljka druge generacije koristi napredno inverzijsko oblikovanje i pomoćni dizajn za raspršivanje topline kako bi svjetlost izlazila iz cijelog tijela svjetiljke. Ispunite cijelu prostoriju mekim svjetlom kako biste stvorili ugodnu, toplu atmosferu ili samo zasvijetlili prostoriju za svakodnevnu upotrebu.
Maksimalna svjetlina povećana je na 400 lumena za normalno osvjetljenje u spavaćoj sobi. Minimalna svjetlina manja je od 2 lumena, tako da možete spavati uz pomoćno osvjetljenje. Lampu je moguće namjestiti da se pali u ono vrijeme kada je potrebno buđenje što je idealno za zimski period, a navečer neće smetati ako zaspete te je moguće namjestiti vrijeme gašenja. 

Mi Bedside Lamp 2 ima elegantan stil, minimalistički dizajn koji se uklapa u svaki interijer. Stvorite idealnu sobnu atmosferu, ugodno se smjestite pored knjige i odaberite odgovarajuću temperaturu boje između 1700 i 6500 K. Upravljajte svjetlom svojim glasom jer Mi Noćna svjetiljka 2 radi s Apple HomeKit i Mi Home, možete slobodno dizajnirati ekskluzivne personalizirane scene i upravljati svjetlima svojim glasom. Upravljanje je moguće i dodirom, jednostavno i prikladno, jer Mi Bedside Lamp 2 dolazi uz klizač kojim možete dodirom i klizanjem prsta mijenjati temperaturu i jačinu. 

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Bluetooth 4.2, Wi-Fi 2.4 GHz
Temperatura boje 1700 K ~ 6500 K
Svjetlosni tok 400 lm
Raspon boja Ra 80
Kompatibilnost Android 4.4+ ili iOS 9+
Snaga 9 W
Mogućnosti Upravljanje dodirom, daljinsko upravljanje putem aplikacije
Dimenzije 152 x 152 x 254 mm
Masa 1.2 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Mi Bedside Lamp 2 - Noćna svjetiljka