Mi LED Desk Lamp 1S - Stolna svjetiljka

64,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
39491

Mi LED Desk Lamp 1S dolazi uz četiri načina svjetline koji automatski prilagođavaju boju i svjetlinu različitim scenarijima. Lamp 1S ima svjetlosni tok od 520 lm koji je 73% veći od prve generacije. Ultra visoki indeks boja Ra 90 unosi svjetlo visoke kvalitete i donosi živopisnije boje. Opremljen je Fresnel lećama koje isporučuje jednake i prirodnije boje te eliminira titranje i smanjuje naprezanje očiju!

Pametna svjetiljka s 4 svjetlosna profila!

Jedan korak bliže savršenom prirodnom osvjetljenju uz unaprijeđene značajke! Pruža ravnomjerno osvjetljenje i na širom području. Mi LED Desk Lamp 1S ima četiri načina svjetline koji automatski prilagođavaju boju i svjetlinu različitim scenarijima. Sadrži način rada za čitanje, Fokus način rada, način rada računalo i dječji način rada. Svaki način rada ima određenu jačinu svjetla i funkcionalnost kao što je primjerice toplo svjetlo za dječji način rada ili način rada za računalo koje smanjuje plavo svjetlo. 

Jednostavna je za korištenje i paljenje/gašenje, podešavanje temperature i svjetline preko gumba. Posebno je dizajniran za smanjenje treperenja koje smanjuje umor i druge štetne učinke za oči. Ima svjetlosni tok od 520 lm koji je 73% veći od prve generacije. Ultra visoki indeks boja Ra 90 unosi svjetlo visoke kvalitete i donosi živopisnije boje. Opremljen je Fresnel lećama koje isporučuje jednake i prirodnije boje. Eliminira titranje i smanjuje naprezanje očiju upotrebom mehanizma za zatamnjivanje! Radi s Googlom, Aleksom i Appleovim Homekitom i moguće ju je upravljati glasom za paljenje i gašenje, mijenjanje temperature, boje i svjetline. Može se kontrolirati kroz Mi Home App i može se spojiti s više uređaja kroz mi Home App.

Mi LED Desk Lamp 1S dobitnik je IF zlatne nagrade 2017. godine za svoj elegantni i izdržljivi metalni dizajn!

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Temperatura boje 2600 K ~ 5000 K
Svjetlosni tok 520 lm
Raspon boja Ra 90
Kompatibilnost Android 4.4+ ili iOS 9+
Snaga 9 W
Mogućnosti Fresnel leća, 4 načina rada (čitanje, računalo, dječje, fokus)
Dimenzije 162 x 162 x 479 mm
Masa 1.4 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Mi LED Desk Lamp 1S - Stolna svjetiljka