Xiaomi Smart Tower Heater Lite - Pametna grijalica

105,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
40474

Zagrijte svoj stambeni ili poslovni prostor u samo 3 sekunde! Keramička grijalica dolazi uz 4 načina rada, široki dovod zraka od 70° i nisku razinu buke!

Pametna električna grijalica!

Ne trebate dugo čekati za topao ugođaj u domu jer će pametna grijalica ugrijati vaš dom na brzinu! Keramičkoj grijalici snage 2000 W treba samo 3 sekunde kako bi se zagrijala i time je idealan uređaj za grijanje stambenog ili uredskog prostora. Ima širokokutni dovod zraka od 70 stupnjeva uz laganu i nisku razinu buke od samo 41 dB (A) te 4 načina rada koji zadovoljavaju različite potrebe: stalna temperatura, vruće, toplo i za prirodni ugođaj. Grijalica može i štedjeti energiju uz ugrađeni NTC senzor temperature tako da kada je blizu vama željene temperature pali se štednja energije. Ima i mogućnost zakazivanja gašenja od 8 sati takod a možete mirno zaspati znajući da će se ugasiti onda kada ste joj zadali.

Ima Al glasovno upravljanje i upravljanje aplikacijom kako bi toplina došla po vašoj želji. Spajanjem na aplikaciju možete je upaliti i prije nego dođete kući kako bi vas dočekala ugodna i topla atmosfera! Radi s Mi Home, Ok Google i Aleksom. Smart Tower Heater Lite je mala grijalica koja teži samo 2.2 kg i visine je 500 mm, jednostavna je za pomicanje te ju je moguće postaviti na pod ili čak na stol. Ima višestruku sigurnosnu zaštitu koja omogućuje toplinu doma i umirujuću atmosferu.  Dolazi uz nekoliko značajki zaštite kao što je gašenje u slučaju pregrijavanja ili automatsko gašenje u slučaju prevrtanja ili podrhtavanja.

Više informacija
Boja Bijela
Snaga 2000 W
Razina zvuka ≤ 42 dB (A)
Mogućnosti Kut oscilacije od 70° 4 načina rada
Dimenzije 184 x 184 x 500 mm
Masa 2.2 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Tower Heater Lite - Pametna grijalica
Vaša ocjena