Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact - Pročiščivač zraka

101,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
38751

Mali i kompaktan, ali dovoljno snažan da pročisti jednu prostoriju od 48m² od neugodnih mirisa, dima te raznih alergena! Uz brzinu pročišćavanja do 230 m³/h i cirkulaciju zraka od 360° omogućuje hvatanje 99.97% sitnih čestica zraka od 0.3 mikrona! Njegova tri u jedan filtracija čuva vaše zdravlje i isporučuje kvalitetan zrak u svako doba dana!

Čist zrak tamo gdje vam je potreban!

Kako mu i ime kaže, pročišćivač Smart Air 4 Compact je kompaktan i malen tako da može jednostavno stati bilo gdje u prostoriji - na stol, pod, na elemente ili ga možete staviti iza namještaja. Svojim manjim i bijelim dizajnom štedi prostor i sjajno se uklapa u svaki interijer! 

Ima visoko efikasnu filtraciju koja hvata 99.97% malih čestica veličine 0,3 mikrona. Trostruka filtracija eliminira uobičajene zagađivače zraka u zatvorenim prostorima poput prašine, pepela, dima cigareta ili kuhanja, dlaka i drugih vanjskih ili unutarnjih neugodnih mirisa. Najbolje odgovara prostoriji od 16 do 48 m2 uz brzinu pročišćavanja od 230 m³/h i cirkulaciju zraka od 360° kako bi obuhvatio sve dijelove prostorije u svim smjerovima. 

Prati kvalitetu zraka u stvarnom vremenu uz 4 boje indikatora svjetla. Kroz aplikaciju Home App može se upravljati njime tako da prilagodite postavke, pratite kvalitetu zraka pa čak i podesite vrijeme paljenja, a radi i s Google Assistent i Amazon Alexa. U auto modu, zahvaljujući senzorima, može sam detektirati kvalitetu zraka i automatski podesiti brzinu pročišćavanja kako bi uživali u čistom zraku u svakom trenutku. Pored auto i manual načina rada tu je i Sleep Mode. U načinu mirovanja buka je niska od 20dB, a svjetlo zaslona se može ugasiti.
Uživajte u mirnom snu dok Smart Purifier 4 Compact brine da imate lijepe neometane snove! 

Više informacija
Boja Bijela
Stopa isporuke čistog zraka (CADR) 230 m³/h
Područje pokrivenosti 27 m²
Razina zvuka ≤ 60 dB
Dimenzije 220 x 220 x 355 mm
Masa 2.2 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact - Pročiščivač zraka