Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite - Pročišćivač zraka

Posebna cijena 129,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 171,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
35053

Recite zbogom prašini, peludu, dimu i neugodnim mirisima uz Xiaomi Smart Purifier 4 Lite. Visoko precizni senzori konstantno prate kvalitetu zraka dok visoko-učinkoviti filter ima 99.97% učinkovitu filtraciju. Brzina pročišćavanja zraka ide do 360 m³/h i efektivno pokriva prostoriju od 43 m².

U zraku postoje čestice koje mogu štetiti našem zdravlju, posebice u zatvorenijim prostorima. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite ima brzinu pročišćavanja (CADR čestica) do 360m³/h i može isporučiti 6000L čistog zraka u minuti! Uz snažnu brzinu pročišćavanja održavaju zrak u vašem domu čistim što duže. Efektivno pokriva od 25 do 43 m².

Trostruka filtracija na Xiaomi Smart Air Purifier 4 Liteu omogućuje 99.97% učinkovitu filtraciju od 0.3 mikrona. Filter učinkovito hvata prašinu, pelud, dim i neugodne mirise što dolaze izvana.  Filter je izrađen od visoko-učinkovitog filtera i visoko-kvalitetnog aktivnog ugljena velikog volumena. Jedan filter može izdržati do 12 mjeseci, ovisno o učestalosti korištenja.  Kada je filter pri kraju automatski javlja putem aplikacije da je potrebna zamjena.

Može se kontrolirati glasom putem Google Assistenta i Alexe te putem aplikacije Mi Home gdje se može spojiti i s drugim Xiaomi proizvodima. Putem aplikacije moguće je regulirati pročišćivač i kada ste udaljeni od kuće. Upalite ga pred kraj radnog vremena i dočekat će vas pročišćen zrak u domu na povratku s posla.

Uređaj dolazi s LED zaslonom na dodir koji prikazuje kvalitetu zraka, trenutnu temperaturu i vlažnost te informacije o povezanosti na internet i to u stvarnom vremenu. Ima visoko precizne senzore za temperaturu i senzore vlage te PM 2.5 senzor za kvalitetu zraka. 

 Radna buka je niska, do 33.4dB u noćnom načinu rada što omogućuje ugodne popodnevni odmor i neometan san. Kompaktan je i lako prenosiv te ga možete postaviti bilo gdje u prostoriji, a njegov kvadratni bijeli dizajn uklopit će se u svaki interijer pa i u one manje prostorije!

Više informacija
Boja Bijela
Stopa isporuke čistog zraka (CADR) 360 m³/h
Područje pokrivenosti 43 m²
Razina zvuka ≤ 61 dB
Dimenzije 240 x 240 x 533 mm
Masa 4.8 kg
Sadržaj pakiranja x1 Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite x1 Filtar x1 Kabel za napajanje x1 Korisnički priručnik
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite - Pročišćivač zraka
Vaša ocjena