Xiaomi Smart Air Purifier Elite - Pročišćivač zraka

465,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
41586

Čuvajte zdravlje svog dišnog sustava! Xiaomi Purifier Elite smanjuje virus gripe A (H1N1) koji se prenosi zrakom i to za 99.9%. Podržava tri u jedan filtraciju od 99.97% čestica veličine od 0.3 mikrona što efektivno uklanja alergene, prašinu i neugodne mirise tako da možete uživati u čistom zraku u svako doba dana!

Čist zrak za zdrav život!

Xiaomi Smart Air Purifier Elite bez problema pročišćava sobu brzo i efektivno i izbacuje oko 10000L pročišćenog zraka u minuti! Bez problema pročišćava velike sobe uz brzinu pročišćavanja od 600 m³/h za sitne čestice, a pelud od 592 m³/h! Xiaomi pročišćivač Elite pogodan je za prostor kvadrature do 125 m², a izmjereno je da prostoriju od 10m2 može pročistiti za 3 minute, sobu od 16m2 za 4 minute, veliku sobu od 25m2 za 6 minuta i 10 minuta za sobu od 40m2.

Purifier Elite smanjuje virus gripe A (H1N1) koji se prenosi zrakom i to za 99.9% i tako štiti vaš dišni sustav od respiratornih problema. Podržava tri u jedan 99.97% filtraciju čestica veličine od 0.3 mikrona što efektivno uklanja alergene, prašinu i neugodne mirise! Uz UV-C LED + plazma tehnologiju, uređaj efektivno uklanja bakterije i viruse i omogućuje čistu i zdravu okolinu te ima mogućnost spriječiti ponovno pojavu bakterija! Ima certifikat TUV Rheinland Allergy Care za specijalnu brigu za alergijski osjetljive ljude te pročišćuje prostoriju od 125 m2 dva puta u satu.

Ekološki je prihvatljiv i siguran te sadrži ciljanu sterilizaciju. 

Aktivni ugljen s visokim sadržajem joda i plazme zajedno snažno uklanjaju mirise kao što su dim cigarete, kuhinjski mirisi te neugodni poput smeća ili vanjski mio-mirisi. Zahvaljujući čistom zraku i niskoj razini buke možete uživati u dobrom snu! U načinu mirovanja ima niski šumom od 20,2 dB (A) koji omogućuje isključivanje zaslona kako ne bi bilo smetnji u kasnim noćnim satima. Ima mogućnost detekcije kvalitete zraka u stvarnom vremenu i automatsko podešavanje brzine pročišćivanja u automatskom načinu rada i sve to je prikazano na OLED zaslonu i u aplikaciji putem koje možete upravljati njime. U aplikaciji je moguće i odrediti način čišćenja ovisno o prostoriji, namjestiti vrijeme ili odrediti početak čišćenja te razne druge mogućnosti poput pratiti stanje filtera.

 Filter može trajati od 10 do 14 mjeseci, ovisno o učestalosti korištenja. 

Više informacija
Boja Bijela
Stopa isporuke čistog zraka (CADR) 600 m³/h
Područje pokrivenosti 100 m²
Razina zvuka ≤ 68 dB
Dimenzije 373 x 389 x 817 mm
Masa 6.5 kg
Sadržaj pakiranja x1 Xiaomi Smart Air Purifier Elite x1 Filtar x1 Kabel za napajanje x1 Korisnički priručnik
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Air Purifier Elite - Pročišćivač zraka
Vaša ocjena