Bežična zvona s kamerom

Bežična zvona s kamerom

Sortirajte kao

360 Video Doorbell X3 | Pametno bežično zvono

360 X3 ima mogućnosti uključivanja sirene koja će odvratiti neželjene osobe koji dolaze dok spavate ili niste kod kuće.

Kada nešto aktivira senzore pokreta, kamera snima 10 do 60 sekundi isječaka i šalje ih odmah vidljive u stvarnom vremenu i dostupne za kasniju reprodukciju. Ukoliko je potrebno, možete ih dijeliti ili preuzeti na telefon.

Radarski senzor nudi ultraprecizno otkrivanje pokreta i putanje prolaznika, te koristi napredne algoritme i najnoviju tehnologiju prepoznavanja slika kako bi razlikovao ljudske i druge vrste pokreta, tako da nećete dobiti lažne alarme od padajućih listova, vozila ili životinja. Zvono može razlikovati prijatelje, obitelj ili strance, tako da uvijek znate tko je bio u Vašem domu.

Najsuvremenija kamera visoke rezolucije 5 megapiksela za snimanje i pohranjivanje videa u nevjerojatnoj rezoluciji 2495 x 1920, daje kristalno jasnu sliku ukljućujući i noćnu vidljivost. Dolazi s opcijom 8GB memorije, 120-dnevni pregled zapisa, te punjivom baterijom. Također možete odabrati povezivanje žicom za kontinuirano punjenje.

146,00 € (1.100,04 kn)

Xiaomi Smart Doorbell 3 - pametno zvono

Rezolucija od 2K prikazuje oštre slike i prikaze situacije koje se odvijaju pred vratima te bilježi jasne zapise koje sprema na Cloud. Čak i u noćnim i manje svijetlim uvjetima ima crveno 940nm svjetlo koje prikazuje slike jasnima. Možete pratiti kretanja u stvarnom vremenu preko aplikacije i mobitela u bilo kojem trenutku.

Ima ugrađeni senzor koji prepoznaje tijelo i oblik čovjeka te šalje obavijest na mobitel da je detektiralo čovjeka i kretanje pred vratima. Ima dvosmjernu komunikaciju, pametno mijenjanje glasa i „ne smetaj“ opciju. Pohranjujte snimljene pokrete tri dana u Cloudu i tako omogućuje da imate na oku sve što se događa ispred vrata. Baterija visokog kapaciteta od 5200mAh može izdržati i do nekoliko mjeseci.
94,00 € (708,24 kn)

Korištenje bežičnih zvona s kamerom na vratima sve je učestalije. Bilo da čekate važan paket ili jednostavno mrzite otvoriti vrata nepoznatoj osobi, ovi su gadgeti izvrsni. Kako se tehnologija poboljšava, skromno video zvono također je doživjelo velika poboljšanja. Od boljih kamera i mikrofona do pametnih značajki, svakako ćete poželjeti jedno za svoj dom. U našoj ponudi ćete pronaći jedno od najmodernijih zvona s kamerom - 360 Video Doorbell X3 koje ima mogućnosti uključivanja sirene koja će odvratiti neželjene osobe koje dolaze dok spavate ili niste kod kuće. Zvono može razlikovati prijatelje, obitelj ili strance, tako da uvijek znate tko je bio u Vašem domu. Provjerite koje su ostale mogućnosti pametnog zvona i naručite svoje već danas!

Filteri
Sortiraj