360 Smart Camera AC1C Pro - Nadzorna kamera

35,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
505097

Imajte svoj doma pod nazdorom kroz cijeli dan uz 360 Smart Camera AC1C Pro! Zahvaljujući 2K HD kvaliteti rezolucije 2304 x 1296 s 20fps, precizno bilježi sve detaljne promjene u području nadzora! Ima poboljšani noćni vid, širokokutno vidno polje od 130°, AI detekciju ljudi, a može služiti i kao baby phone!

Motri svaki kutak vašeg doma!

Jasno i jednostavno pregledavajte video snimke zahvaljujući 2K HD kvaliteti rezolucije 2304 x 1296 s 20fps koja precizno bilježi sve detaljne promjene u području nadzora. Kamera ima opsežno širokokutno vidno polje od 130 stupnjeva kako ni najmanji detalj ne bi bio promašen.
Poboljšani infracrveni noćni vid i slika u punoj boji čak i pri slabom osvjetljenju prati prostorije. U uvjetima lošeg osvjetljenja, videozapisi i slike će se fokusirati na očite detalje i značajke za jasniji vid. Uređaj ima i tehnologiju AI detekcije ljudi s obavijestima o nenormalnim situacijama u stvarnom vremenu i odmah vas obavještava alarmantnim porukama. Također, šalje obavijesti i kada detektira plač djeteta te može služiti kao baby phone! 

Jednostavna instalacija traje samo 3 minute, a također omogućuje dvosmjernu komunikaciju pozivima. Profesionalni algoritam za uklanjanje buke također može filtrirati pozadinske buke za jasniju komunikaciju. Kamera ima dva načina pohrane za video i reprodukciju, snimanje u oblaku ili snimanje na memorijsku karticu. Zaslon kamere možete dijeliti s do 5 odabranih članova postavljanjem dopuštenja za pristup.

Više informacija
Rezolucija 2304 x 1296 px
Noćni način rada Da
Kut leće 130°
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Vanjska / Unutarnja Unutarnja
Pohrana podataka Micro SD kartica do 128 GB (nije uključena) / pohrana u oblaku
Mogućnosti Pametna detekcija: detekcija ljudi, pokreta, zvuka Pametna upozorenja: ljudsko, pokretno, zvučno upozorenje
Radni uvjeti 0°C do 45°C
Boja Bijela
Masa 350 g
Sadržaj pakiranja 360 Smart Camera AC1C Pro x1 3 m dvostrane trake x1 adapter x1 USB kabel x1
Napišite recenziju
Recenzirate:360 Smart Camera AC1C Pro - Nadzorna kamera