Xiaomi Mi Door and Window Sensor 2 - Senzor za vrata i prozore

11,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
34167

Mi Door and Window Sensor 2 služi za obavještavanje pri otvaranju ili zatvaranju vrata ili prozora te i kao svjetlosni senzor! Lako se postavlja i javlja upozorenja kod neočekivanih otvaranja vrata, prozora, ormara ili hladnjaka. Može se spojiti i s drugim pametnim uređajima te automatizirati situacije kao što je paljenje svjetla kod otvaranja vrata.

Dodatno osigurajte pristup vašoj kući dok ste izvan nje!

Mi Door and Window Sensor 2 služi za obavještavanje pri otvaranju ili zatvaranju vrata ili prozora te i kao svjetlosni senzor! Pričvršćuje se na sve što se otvara ili zatvara s dvostranom trakom za lijepljenje koja omogućuje laku instalaciju. Postavite upozorenja za neočekivana otvaranja ili za vrata koja su ostavljena otvorena određeno vrijeme. Koristiti možete na vratima, prozorima, hladnjaku, ormaru, kutijama, pa čak i toaletnom sjedalu.

Senzor magnetske indukcije određuje otvoren ili zatvoren status. Nakon povezivanja na Bluetooth Gateway, pogledajte status uređaja sa svog pametnog telefona bilo kada i bilo gdje. Na primjer, senzori se mogu preko gatewaya spojiti s kamerom te kad god vaše dijete ili kućni ljubimac otvori vrata, pametna kamera može automatski snimiti događaj, prenijeti ga u oblak i poslati upozorenje na vaš pametni telefon.

Mi Door and Window Sensor 2 senzor je 2-u-1 - senzor otkriva da je ambijentalno osvjetljenje prigušeno te se povezuje s pametnom rasvjetom i pokreće noćni ambijent ulaznog svjetla.
Mi Door and Window Sensor 2 povezuje se s vašim pametnim telefonom putem Bluetootha tako da možete vidjeti njegov status u svako doba dana. Također se povezuje s proizvodima s ugrađenom funkcijom Bluetooth pristupnika tako da možete vidjeti status iz daljine, primati upozorenja o otvaranju i zatvaranju i povezivati ​​se s drugim pametnim proizvodima.

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Bluetooth 5.1
Kompatibilnost Bluetooth 5.1 BLE
Mogućnosti Radna temperatura: -10° C do 50° C
Dimenzije 34 x 32.7 x 14.5 mm
Masa 17.3 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi Mi Door and Window Sensor 2 Naljepnica za postavljanje x2
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Mi Door and Window Sensor 2 - Senzor za vrata i prozore