Pretraga

Savršen bijeg u virtualnu stvarnost uz inVit VR naočale

Novi gadget za vašu gamer kolekciju donosimo vam s inVit VR naočalama koje će ispuniti i više od vaših očekivanja!

Što je VR?

VR, odnosno virtualna stvarnost, je računalna simulacija i modeliranje koje korisnicima omogućuje da budu u izravnoj interakciji s umjetnom 3D okolinom, a postiže se kroz uporabu interaktivnih uređaja koji šalju i primaju informacije, oni mogu biti naočale, slušalice, rukavice ili odijela.

VR glasses invit naočale za virtualnu stvarnost

inVit VR naočale

VR glasses vam omogućuju pogled u virtualnu stvarnost, pregledavanje videa snimljenih posebno za VR s 360 stupanjskom kamerom, tako da daju najbolje od virtualnog svijeta, a osim toga s VR naočalama možete igrati razne virtualne igre koje su zabavne i pune adrenalina u kojima podjednako uživaju djeca i odrasli.

Bijeg u virtualnu stvarnost podrazumijeva potpunu izolaciju od vanjskog svijeta, a video sadržaj visoke kvalitete, bogatih boja i kontrasta te sadržaj koji gledate odvest će vas u sasvim drugu, opuštajuću i zabavnu dimenziju. Možete istražiti svaki kutak svijeta, pritom imajući osjećaj kao da ste stvarno ispred nekog od svjetskih čuda, a zapravo ste udobno smješteni u svojem domu.

Što sve inVit VR naočale mogu?

Naočale za virtualnu stvarnosti pružaju:

  • lako spajanje s pametnim telefonima
  • kompatibilne sa svim mobitelima veličine od 4.7 do 6 inča
  • uporabljivo s Android i iOS uređajima
  • širina leća lako se prilagođava
  • podesiv remen naočala  
  • nosive i s dioptrijskim naočalama

Uz VR naočale dolazi i daljinski upravljač koji je prigodan za sve igrice, te može upotpuniti i ulogu miša i kontrolera. Spojiv je i na sve ostale uređaje koji podržavaju Bluetooth 3.0 povezivanje.

VR naočale će vas ostaviti bez teksta svojim prikazom videoigara u 360 stupanjskoj rezoluciji. Ako ste ljubitelj filmova i serija, VR naočale će zasigurno pridonjeti osjećaju da se nalazite u vlastitom privatnom kinu. Uzbudljivo, zar ne?

Brzo i jednostavno postavljanje i korištenje inVit VR naočala

inVit VR naočale zaista je vrlo lako koristiti. Sve što trebate jest pametni telefon s aplikacijom za VR (ili pronaći online videe prilagođene 360 gledanju), kontroler i naočale. Nakon što otvorite držač na VR naočalama i postavite vaš pametni telefon unutar njega i provjerite je li uređaj dobro postavljen, stavite VR naočale na glavu i podesite duljinu remena za ugodno nošenje. Širinu leća prilagođavajte dok ne vidite sliku jasno, zatim pokrenite virtualnu stvarnost pomoću daljinskog upravljača i uživajte!

Održavanje naočala za virtualnu stvarnost je jednostavno, sve što trebate jest povremeno ih očistiti krpicama od mikrovlakana, istima koje koristite i za sve druge naočale, poput dioptrijskih ili sunčanih.

Invit VR naočale s bluetooth daljinskim upravljačem

Virtualna stvarnost postaje budućnost

Tehnologija virtualne stvarnosti napreduje iz dana u dan i sve se više koristi i u svakodnevnom životu, stoga isprobajte ove odlične VR naočale i priuštite sebi bijeg u virtualnu stvarnost, a sigurni smo kako će u njima podjednako uživati djeca igrajući zabavne videoigre, ali i odrasli.

Ugrabite svoje naočale po trenutno akcijskoj cijeni na venkon.hr!

Filteri
Sortiraj