inVit VR Glasses for Smartphone - Naočale za virtualnu stvarnost

9,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
501018

Uživajte u 360° igricama na mobitelu onako kako su i zamišljene i uz inVit VR naočale zavirite u čari virtualne stvarnosti!
inVit VR Glasses pružaju vidno polje od 100° uz prilagodljive leće i podesiv remen za glavu! Uz naočale dolazi i Bluetooth daljinski upravljač kojim možete upravljati igricama! 

Doživi novu stvarnost s inVit VR naočalama!

Uživajte u 360° igricama na mobitelu onako kako su i zamišljene te upravljajte njima Bluetooth daljinskim upravljačem koji dolazi s naočalama!
Daljinskim možete kontrolirati multimedijske funkcije na mobitelu kao što su igrice, glazba, video, volumen, a može i emulirati kontrolu računalnog miša. inVit VR Glasses pružaju vidno polje od 100° uz prilagodljive leće i podesiv remen za glavu.

Jednostavno umetnite vaš pametni telefon u držač u naočalama i zavirite u čari virtualne stvarnosti. Naočale su kompatibilne s dioptrijskim naočalama kao i s Android i iOS uređajima.

* VR aplikacije zahtijevaju opremljenost vašeg telefona žiroskopom. Molimo da provjerite detaljno specifikacije vašeg mobilnog uređaja kako biste bili sigurni podržava li VR aplikacije.

Više informacija
Brand , -- Please Select --
Boja Crna
Kompatibilnost zasloni s dijagonalom između 4.7" i 6"
Mogućnosti Povezivanje s Android/iOS/PC (kontroler za igrački način)
Dimenzije 16 x 14 x 7.5 cm
Masa 55 g
Sadržaj pakiranja InVit VR naočale x1 prilagodljiv remen x1 bluetooth daljinski upravljač x1 *baterije potrebne za rad daljinskog upravljača (2x AAA) nisu uključene
Napišite recenziju
Recenzirate:inVit VR Glasses for Smartphone - Naočale za virtualnu stvarnost