Xiaomi Smart Scale 2 - Pametna vaga

19,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
22349

Do željene tjelesne težine jdnostavnije je i uz Mi Smart Scale 2! Vaga može pratiti i najmanju promjenu u tijelu zahvaljujući preciznim senzorima, a u aplikaciji možete pratiti sve infomacije i tijek mršavljenja! Na vagu se može spojiti do 16 osoba, a ona će automatski prepoznati osobu svako iduće vaganje!

Napomena:
Uređaju za rad potrebna 3 × AAA baterija.

Mjeri i svaku manju promjenu tijela i težine!

Mjerite svoju tjelesnu težinu uz Mi Smart Scale 2 koja dolazi s visoko preciznim senzorima koji osjete i manje promjene u tijelu do 50g! Svako jelo ili čak čaša vode se može izmjeriti, a tako imate uvid i u najmanje informacije o svom tijelu! U Zepp Life aplikaciji možete vidjeti gubitak kilograma i promjenu u tijeku i kroz linijske dijagrame gdje jasno možete vidjeti svoj tijek transformacije. U aplikaciji možete napraviti i svoj fitness plan i plan dijete ovisno o svojem BMI. Imajte na umu da gubitak kilograma nije uvijek bolje i nužno, već možete vagu koristiti i za održavanje trenutne tjelesne težine i figure! Vaga je opremljena s funkcijama idealnog tjelesnog mjerenja gdje inteligentno mjeri vašu težinu ovisno o visini, godinama, BMI i drugim informacijama. Testirajte svoju ravnotežu tako što ćete stati na vagu s jednom nogom i zatvorenim očima, a u aplikaciji ćete saznati više informacijama o svom tijelu i dok održavate ravnotežu. Vaga može automatski identificirati i drugog člana obitelji po spremljenim podatcima, a na vagu se može spojiti do 16 osoba. Vagati se možete i s djecom, tako da se prvo izvažete vi te potom kako držite bebu, a vaga ima mogućnost izmjeriti i druge manje objekte kao što su paketi. Mi Smart Scale 2 je jednostavnog i elegantnog dizajna i uklopit će se u svaki interijer. Kristalno je jasna i glatka, a ima skriveni grafički LCD zaslon koji prikazuje rezultat tek kada stanete na nju. 

Više informacija
Boja Bijela
Kompatibilnost Android 4.4+ ili iOS 9+, Bluetooth 4.0 ili noviji
Mogućnosti Raspon vaganja: 100 g ~ 150 kg Preciznost do 50 g Analiza 3 vrste podataka Precizan BIA sustav Procjena tjelesne ravnoteže Do 16 korisnika Materijal izrade: Kaljeno staklo, ABS
Dimenzije 280 x 280 x 22 mm
Masa 1.2 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Scale 2 - Pametna vaga
Vaša ocjena