Xiaomi Massage Gun - Masažer

129,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
36909

Xiaomi masažer oslobađa napetost i ukočenost mišića uzrokovanu sjedilačkim načinom života ili tjelesnom aktivnošću. Ublažava bolove nakon vježbanja i učinkovito zagrijava, opušta i stimulira mišiće za bolje sportske performanse! Dolazi uz 3 brzine te s 3 zamjenjive glave!

Oslobađa napetost i bolove u mišićima!

Xiaomi masažer oslobađa napetost i ukočenost mišića uzrokovanu sjedilačkim načinom života ili tjelesnom aktivnošću, ublažava bolove nakon vježbanja i učinkovito zagrijava, opušta i stimulira mišiće za bolje sportske performanse! 

Masažer može ponuditi visoki level masaže zahvaljujući motoru velike brzine i velikog zakretnog momenta koji može generirati maksimalnu silu od 570 mN i frekvenciju do 3200 o/min, što može pomoći Xiaomi masažeru da dosegne 10 mm duboko mišićno tkivo kako bi brzo opustio zatezanje mišića i duboku fasciju te rasteretio mišiće boli nakon vježbanja.

Tehnologija za smanjenje buke Xiaomi Massage Gun čini ekstra tihim te omogućuje mirno opuštanje vašeg tijela i uma. Xiaomi masažer ne umara vaše ruke jer dizajn dinamičke ravnoteže osigurava stabilnost tijekom rada, zadržavajući amplitude vibracija tijela manjom od 1 mm. Ručka od meke gume koja apsorbira udarce pruža udoban hvat i sprječava utrnulost ruku. Xiaomi masažer lagan je jer teži samo 870 g i dolazi s torbicom za pohranu kako bi se lako prenosio.

Masažer dolazi s 2600 mAh litij baterijom koja omogućuje 5- satno trajanje baterije s jednim punjenjem i 30 puta korištenja na razini 1 intenziteta. Ima tip C ulaz i kompatibilan je s punjačima od laptopa i mobitela. Xiaomi Massage Gun dobar je suputnik za svakodnevnu tjelovježbu jer je opremljen skrivenim ulazom i izlazom zraka. Ne samo da pruža elegantniji izgled već i učinkovitu zaštitu od znoja za sigurniju upotrebu.

Masažer dolazi uz tri načina rada, odnosno tri brzine pri 1.800 o/min, 2.400 o/min, 3.200 o/min te s tri zamjenjive glave mogu vam pomoći da ciljate različite dijelove tijela, ublažavajući bolove u mišićima i otvarajući više mogućnosti za sport.

Tri zamjenjive glave:

1. Okrugla glava

Za velike mišićne skupine kao što su ruke, donji dio leđa, stražnjica, bedra i listovi.

2. Ravna glava

Za opuštanje svih mišića.

3. Valjkasta/duguljasta glava

Za duboku masažu tkiva, uključujući dlanove i tabane.

Više informacija
Boja Crna
Mogućnosti Amplituda masaže: 10 mm Frekvencija: 3200 rpm Sila: 570 mN Tihi rad: 45 dB (A) 3 načina rada
Dimenzije 140 x 65 x 219 mm
Masa 870 g
Sadržaj pakiranja Masažer 3 glave: okrugla, ravna i "metak" Adapter za struju Kabel za napajanje Kutija za odlaganje
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Massage Gun - Masažer