Mi Smart LED Desk Lamp Pro - Stolna svjetiljka

120,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
39492

Mi Smart LED Desk Lamp Pro može osvijetliti cijeli stol, a moguće ju je podesiti u više kutova i načina kako bi rasvjeta zadovoljavala različite scenarije poput čitanja i pisanja! Dizajnirana je kako bi osvijetlila do 1.2 m2, a može svijetliti do 700 lumena i ima visoki index boja od Ra 90. Ima mogućnost podesiti temperaturu boja i svjetlinu od 2500 K do 4800 K kako bi stvorili specifičnu atmosferu i rasvjetu koja zadovoljava trenutne potrebe. Lampa ima dugi vijek trajanja i može svijetliti do 25000 sati!

Još više profesionalne rasvjete uz 3D osvijetljenje cijele radne površine!

Mi Smart LED Desk Lamp Pro može osvijetliti cijeli stol, a može se podesiti u više kutova kako bi rasvjeta zadovoljavala različite scenarije poput čitanja i pisanja ili nekog drugog rada. Dizajnirana je kako bi osvijetlila do 1.2 m2 i pokrila sve potrebe svijetla u svakom kutu. 

Lampa može svijetliti do 700 lumena i ima visoki index boja od Ra 90. Ima mogućnost podesiti temperatura boja i svjetlinu od 2500 K do 4800 K kako bi stvorili specifičnu atmosferu i rasvjetu koja zadovoljava trenutne potrebe. Može je se podesiti u više načina, odnosno način čitanja i fokus način koji se može podešavati i kroz aplikaciju.
Fokus način rada je vrsta mjerača vremena koji uključuje Pomodoro tehniku za povećanje produktivnosti. Postavite svoje „razdoblje fokusa“ i lampa će Vas obavijestiti kada je razdoblje završilo. Fokusni način rada smanjuje udio plave svjetlosti s elektroničkih zaslona i štiti oči te poboljšava radnu učinkovitost.
Način rada za čitanje ugodan je za oči i smanjuje umor za vrijeme dužeg čitanja što potvrđuje TÜV Rheinland certifikat, a preporučuje ju i Care Quality Commission. Neutralna temperatura boje od 4000 K poboljšava pozornost, sprječava umor očiju i omogućuje glatko čitanje i kroz nekoliko sati!

Lampa ima dugi vijek trajanja i može svijetliti do 25000 sati! Mi Smart LED Desk Lamp Pro se može upariti i s drugim pametnim uređajima te je se može paliti i gasiti, odnosno kontrolirati i preko glasa. Jednostavno ju je upravljati, samo pritiskom na gumb možete prilagoditi svoju omiljenu funkciju i osvjetljenje, odabrati odgodu gašenja i slično. Ima elegantan dizajn koji ne zauzima puno prostora i sjajno se uklapa uz svaku radnu površinu. 

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Bluetooth 4.2, Wi-Fi 2.4 GHz
Temperatura boje 2500 K ~ 4800 K
Svjetlosni tok 700 lm
Raspon boja Ra 90
Kompatibilnost Android 4.4+ ili iOS 9+
Snaga 14 W
Dimenzije 410 x 161 x 552 mm
Masa 3 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Mi Smart LED Desk Lamp Pro - Stolna svjetiljka