Xiaomi Wireless Keyboard and Mouse Combo (HR) - Bežična tipkovnica i miš

36,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
40473

Xiaomi Wireless Keyboard and Mouse Combo kombinacija je miša i tipkovnice s udobnim i elegantnim dizajnom. Tipkovnica dolazi sa 104 tipke te dizajnom tri zone, 12 Fn tipki i nizom funkcija koje pojednostavljuju korištenje. Miš je srednje veličine te je opremljen 1000 DPI senzorom koji jamči veliku preciznost. Jedan USB nano i prijemnik povezuje i miš i tipkovnicu

Kombinacija bežične tipkovnice i miša!

Vrlo jednostavan i udoban dizajn s matiranom teksturom.

Tipkovnica dolazi s posebno dizajnirane 104 tipke i dizajnom s tri zone i funkcijama kao što sadrže i standardne tipkovnice. U tipkovnici se nalaze i 12 Fn tipki koje pojednostavljuju korištenje i podržavaju mijenjanje volumena, media playbacka, mutiranja i druge tipične funkcije. Tipke su udobne za pisanje te je tipkovnica izrađena sa 6° prirodnim kutom što omogućuje udobnost ruci, a laserski ugravirani znakovi jasni su i oštri te otporni na habanje. 

Miš je srednje veličine s posebno dizajniranom krivuljom koja godi ruci te sadrži kotačić i tipke za jednostavnije korištenje. Miš koristi AAA baterije i teži samo 60 g te ne umara ruku ni za vrijeme dužeg korištenja. Opremljen je 1000 DPI preciznim senzorima kako bi bio što precizniji. USB bežični nano prijemnik koji dolazi uz miš potrebno je samo uključiti u računalo te isti prijemnik povezuje i miš i tipkovnicu. 

Tipkovnica i miš oboje sadrže svjetlosne indikatore koje označavaju upozorenje pri niskoj bateriji, a na tipkovnici može označavati i veliko slovo te slične radnje.

Više informacija
Boja Crna
Kompatibilnost Windows, Mac
Mogućnosti Broj tipki na tipkovnici: 104 ANSI Broj tipki na mišu: 3 s 1 kotačićem
Dimenzije Miš: 113 x 66 x 36 mm, tipkovnica: 436.5 x 127.5 x 27.5 mm
Masa Miš: 60 g, tipkovnica: 500 g
Sadržaj pakiranja Miš za računalo Tipkovnica USB prijemnik
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Wireless Keyboard and Mouse Combo (HR) - Bežična tipkovnica i miš