IMILab WebCam W88S Tripod - Web kamera

23,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
504706

IMILAB web camera idealna za video konferencije i sastanke! Dolazi uz Full HD razlučivost od 1080p s 30 snimljenih sličica u sekundi i kristalno jasne 2MP slike! Kamera ima kvalitetan mikrofon s dometom do 5 metara te kutom gledanja od 85°!
Uz kameru dolazi i postolje za kameru, tripod, kako bi je mogli postaviti gdje god želite! 

Web kamera stvorena za video pozive!

IMILAB Web kamera ima Full HD razlučivosti 1080p pri 30 sličica u sekundi. Omogućuje video pozive ili video konferencije u odličnom HD prikazu, a također može stvoriti popularne selfije razlučivosti 2 MP, koji se mogu odmah dijeliti društvenim mrežama ili porukama samo jednim klikom.

Slika je puno bolja od standardnih fotoaparata u prijenosnim računalima. Ima automatsko korektivno osvjetljenje i balans bijele boje tako da omogućuje kvalitetnu sliku u svakom trenutku poziva ili streaminga. Za video razgovore ugrađen je i kvalitetan mikrofon, koji sadrži tehnologiju za digitalno uklanjanje šuma iz okoline. Kamera osigurava kvalitetnu reprodukciju video zapisa i jasne i oštre glasovne razgovore bez potrebe za slušalicama. Uređaj dolazi uz postolje za kameru, tripod, te uz to može stajati samostalno bez potrebe za montiranjem na monitor i možete je postaviti na bilo koje željeno mjesto! 

Više informacija
Rezolucija 1920 × 1080 px
Noćni način rada Ne
Kut leće 85°
Povezivanje Žično
Vanjska / Unutarnja Unutarnja
Video formati MJPEG
Boja Crna
Dimenzije 71.5 x 120 x 35 mm
Masa 138 g
Napišite recenziju
Recenzirate:IMILab WebCam W88S Tripod - Web kamera