Venkon Valentinovo - pokloni za nju i njega!

Valentinovo potječe iz Rimskog Carstva od Svetog Valentina koji je vjenčavao parove kojima je to bilo zabranjeno. Njegov spomendan 14. veljače slavimo kao Dan zaljubljenih. Za Valentinovo tražimo načine za razveseliti svoje voljene, a mi vam donosimo poklone koji će oduševiti vašu bolju polovicu! 

Amazfit pametni sat za nju i njega!

Pronađite kombinaciju pametnih satova za vas koji će se savršeno uklapati u vaš stil, pružiti vam nevjerojatne sportske načine i opcije praćenja zdravlja vas i vašeg partnera te povezati vas da i kada niste zajedno, tako da i pogledom na sat znate da netko uvijek misli na vas!

Odaberite novu Amazfit GTR 3 seriju pametnij satova u nijansi Moonlight Grey za nju i Thunder Black za njega. Odlučite se pak za elegantne i profinjene Zepp pametne satove, preporučamo Zepp E u nijansi Ice Blue za nju te Deep Sea Blue za njega. Povezanost kroz iste satove možete osjetiti i s modelom Amazfit GTS 2 mini u nijansi Flamingo Pink za nju te Meteor Black za njega.

Romantične vožnje u dvoje na električnom romobilu!

Što kažete na avanturističku vožnju u dvoje? Nama zvuči prezabavno! Upustite se u avanturu ili obični odlazak do trgovine, kina ili kafića pretvorite u romantičnu i zabavnu vožnju uz Lenovo M2 Elecrtic Scooter! Ne zaboravite na sigurnost prilikom vožnje i potražite odgovarajuće zaštitne kacige kako bi doživljaj bio potpun!

Veza na daljinu ne prestaje uz IMILab web kameru!

Uzrečici "daleko od očiju daleko od srca" stanite na kraj i održite vezu (i ljubavnu i internetsku) kroz IMI W88S web kameru. Ako pak kilometre premašujete u paru na romantičnom putovanju, osigurajte da vaš zajednički dom ostane siguran s IMILAB nadzornim kamerama.

Ako imate druge ideje za poklone, venkon.hr vam nudi još mnogo potencijalnih darova stoga ne propustite pregledati našu ponudu!