Pametni satovi

Filter:

Clear All
Close
Min: 2,00 € Max: 300,00 €
2 300

Pametni satovi

Sortirajte kao

Amazfit GTR 4 | pametni sat

Još pametnije treniranje!


Tvoj novi fitness partner Amazfit GTR 4 dolazi s više od 150 sportskih načina rada te sportskih funkcija kao što je trening snage, golf način, plivanje i slični sportovi! Sat ima mogućnost prepoznati do 8 vježbi: automatski prepoznaje pokret i predlaže određeni sportski način rada. Nakon vježbanja će prikazati statistiku vježbanja i rezultate, odnosno učinkovitost pa i vrijeme odmora. Uz Trening predloške možete stvoriti svoj raspored i vrijeme vježbanja te pojednostaviti svaki trening. Spajanjem na slušalice možete primati informacije o trenutnim mjerenjima, a isto tako možete uživati u najdražoj glazbi i upravljati je sa sata. Zahvaljujući GPS-u sat može precizno locirati vaše kretanje i usmjeravati vas.
Amazfit GTR 4 dolazi s luksuznim dizajnom i metalnim okvirom, navigacijskim gumbom i velikim 1.43“ HD AMOLED zaslonom! Amazfit GTR 4 je prvi pametni sat ovog brenda koji dolazi s anti- odsjajnom tehnologijom koja u kombinaciji s AMOLED zaslonom omogućuje praćenje sadržaja u visokoj HD jasnoći u svakom trenu! Uz snažnu 475 mAh bateriju bezbrižno uživajte u najdražima aktivnostima i do skoro 2 tjedna bez potrebe za punjenjem sata. Osim što sat prati vašu tjelesnu aktivnost, GTR 4 dolazi s BioTracker 4.0. PPG biometričkim senzorom koji prikuplja 33% više podataka i preciznije mjeri vaše zdravstveno stanje nego prijašnje generacije i to zahvaljujući ultra tankoj 0.4mm staklenoj bazi! Osim klasičnih mjerenja otkucaja srca, spavanja, razine kisika i stresa, sat može detektirati i razinu disanje. Za vrijeme spavanja sat možete postaviti da mjeri i u Sleep modu tako da se ne aktivira i ne svijetli za neometan san. Kada se probudite, na satu vas mogu dočekati i Jutarnje obavijesti kao što je trenutno stanje zdravlja, vrijeme, događaji i podsjetnik ili nešto drugo. Sat vas može obavijestiti o abnormalno visokim ili niskim otkucajima, visokoj razini stresa, manjku kisika ili podsjetiti na smanjenje stresa i vježbe disanja. Amazfit GTR 4 dolazi s više aplikacija i funkcija kao što je razgovor putem sata, a novitet i podsjetnik o hranjenju djeteta, ali i igrice.
Pametno treniranje i pametan život je uz Amazfit GTR 4!
Od 229,90 € (1.732,18 kn)

Amazfit Cheetah Pro | Pametni sat

Probij svoje granice!


Prepusti se trčanju uz još preciznije mjerenje i GPS praćenje! Amazfit Cheetah Pro pomaže ti probiti granice uz 99.5% preciznost praćenja zahvaljujući MaxTrack vodećoj GPS tehnologiji! Zahvaljujući dvopojasnoj GPS anteni sat može prikupiti skoro 100% satelitskih signala bez obzira trčite li između visokih zgrada ili kroz parkove s visokim drvećem jer prvorazredna tehnologija će zabilježiti vašu putanju s velikom preciznošću! Uvezite rute ili ih pretražite preko aplikacije i spremite svoj najdraži put za trčanje kako bi mogli pratiti svoj svakodnevni napredak!
Bilo da ste usredotočeni na izdržljivost, brzinu, intenzitet, tempo ili udaljenosti, personalizirani pristup trčanju ključan je za probijanje vaših granica! Uz Zepp Coach funkciju i AI možete isplanirati trčanje ovisno o svom cilju te prilagođavati svoje planove ovisno o napretku! Aplikacija će vas obavijestiti o tome kada možete prijeći na višu razinu ili kada je potrebno napraviti pauzu, a uz AI Chat možete pronaći svoje odgovore na razne izazove trčanja! Prepustite se novom načinu treniranja!
Ukoliko se pripremate za veću trku, postavite ciljani tempo u AI Virtual Pacer aplikaciji i demonstrirajte kako biste prošli na samoj trci! Sat dolazi uz više od 150 sportskih načina rada i uključuje vanjske aktivnosti poput penjanja, triathlona, HIIT i drugih! Sat može automatski detektirati 25 vježbi snage te pratiti vježbe, odmor i napredak! Izuzetno je lagan i izdržljiv, prozračan i udoban za duže nošenje – dizajniran i idealan za prave trkače! Uz AMOLED zaslon možete pratiti sav sadržaj neovisno je li tamno ili presvijetlo, uvijek ćete imati jasno vidljive podatke! Cheetah Pro ima mogućnost pozivanja i primanja poziva kako bi mogli razgovarati s drugima i dok ste u pokretu. Zepp OS 2.0. ima bogati ekosistem mini aplikacija koji mogu pomoći u svakodnevnima aktivnostima i ritualima! Dugotrajna baterija može bez problema izdržati i do 14 dana, posebice ako je GPS namješten na automatski kako bi inteligentno prilagodio GPS kada trčite u području sa snažnim satelitskim signalima i tako uštedio energiju!
Osim što ima sjajne postavke prilagođene pravim i strastvenim trkačima, sat dolazi i uz BioTracker™ PPG senzor koji u svakom trenutku mjeri stres, otkucaje srca i razinu kisika u krvi te javlja ukoliko je došlo do abnormalnih mjerenja te predlaže vježbe disanja za smirenje!
299,90 € (2.259,60 kn)

Amazfit Cheetah (Round) | Pametni sat

Sat idealan za trčanje uz Chat AI značajku!


Amazfit Cheetah pomaže vam ostati motiviranima, bilo da trenirate za utrku ili pokušavate poboljšati vaše cjelokupno zdravlje i kondiciju!
Amazfit Cheetah je izuzetno lagan i izdržljiv te udoban i prozračan tako da skoro pa nećete ni osjetiti da ga nosite. Okrugli dizajn sata elegantno pristaje uz ruku, a uz HD AMOLED zaslon nudi sjajnu i kristalno jasnu vidljivost čak i dok trčite! Prilagodite izgled sata između više od 100 dostupnih pozadina i organizirajte postavke onako kako vam više odgovara! Osim što ima sjajne postavke prilagođene pravim i strastvenim trkačima, sat dolazi i uz BioTracker™ PPG senzor koji u svakom trenutku mjeri stres, otkucaje srca i razinu kisika u krvi te javlja ukoliko dođe do abnormalnih mjerenja i predlaže vježbe disanja za smirenje!
Trčite uz veliku preciznost GPS mjerenja od 99.5% zahvaljujući MaxTrack™ tehnologiji! Zahvaljujući dvopojasnoj GPS anteni sat može prikupiti skoro 100% satelitskih signala bez obzira trčite li između visokih zgrada ili kroz parkove s visokim drvećem jer prvorazredna tehnologija može zabilježiti vašu putanju s velikom preciznošću! Uvezite rute kroz ih pretražite u aplikaciji te spremite svoje najdraži put za trčanje kako bi mogli pratiti svaki napredak! Uz Zepp Coach funkciju i AI možete isplanirati trčanje ovisno o svom cilju te prilagođavati svoje planove ovisno o napretku! Aplikacija će vas obavijestiti o tome kada možete prijeći na višu razinu ili kada je potrebno napraviti pauzu, a uz AI Chat možete pronaći svoje odgovore na razne izazove trčanja! Ako se pripremate za veću trku, postavite ciljani tempo u AI Virtual Pacer aplikaciji i demonstrirajte kako biste prošli na samoj trci! Sat dolazi uz više od 150 sportskih načina rada bilo da su vanjske aktivnosti, penjanje, triatlon, HIIT i slični načini idealni za trkače! Sat može automatski detektirati 25 vježbi snage te pratiti vježbe, odmor i napredak!
Osim ovih sjajnih značajki sat ima veliku kolekciju drugih funkcija kojima olakšava svakodnevicu! Baterija može izdržati do 14 dana uz svakodnevno korištenje tako da bezbrižno možete ići na trčanje ili put bez potrebe za čestim punjenjem!
229,90 € (1.732,18 kn)

Amazfit Cheetah (Square) | Pametni sat

Sat idealan za trčanje uz Chat AI značajku!


Podignite svoje trčanje na višu razinu! Trčite uz veliku preciznost GPS mjerenja od 99.5% zahvaljujući MaxTrack™ tehnologiji! Zahvaljujući dvopojasnoj GPS anteni sat može prikupiti skoro 100% satelitskih signala bez obzira trčite li između visokih zgrada ili kroz parkove s visokim drvećem jer prvorazredna tehnologija može zabilježiti vašu putanju s velikom preciznošću! Uvezite rute ili ih pretražite u aplikaciji te spremite svoje najdraži put za trčanje kako bi mogli pratiti svoj napredak!
Uz Zepp Coach funkciju i AI možete isplanirati trčanje ovisno o svom cilju te prilagođavati svoje planove ovisno o napretku! Aplikacija će vas obavijestiti o tome kada možete prijeći na višu razinu ili kada je potrebno napraviti pauzu, a uz AI Chat možete pronaći svoje odgovore na razne izazove trčanja! Vježbajte i trenirajte uz razne trening predloške, a ako se pripremate za veću trku, postavite ciljani tempo u AI Virtual Pacer aplikaciji i demonstrirajte kako biste prošli na samoj trci!
Ima i funkciju pratiti otkucaje srca te alarmirati i obavijestiti kada dođe do abnormalnih mjerenja, a u aplikaciji možete pratiti otkucaje srca u grafičkom prikazu za vrijeme neke aktivnosti. Sat dolazi uz više od 150 sportskih načina rada bilo da su vanjske aktivnosti, penjanje, triatlon, HIIT i slični načini idealni za trkače! Sat može automatski detektirati 25 vježbi snage te pratiti vježbe, odmor i napredak!
Uz Amazfit Cheetah trčite i u stilu! Uz super lagan i tanak dizajn skoro pa nećete ni osjetiti da ga nosite, a gumbi koji se nalaze na satu olakšavaju brzo pokretanje – elegantan je i praktičan u jednom! Ultra veliki, kockasti 1.75“ HD AMOLED zaslon nudi sjajnu i kristalno jasnu vidljivost čak i dok trčite! Prilagodite izgled sata između više od 100 dostupnih pozadina i organizirajte postavke onako kako vam više odgovara. Osim ovih sjajnih značajki sat ima veliku kolekciju drugih funkcija kojima olakšava svakodnevicu! Osim što ima sjajne postavke prilagođene pravim i strastvenim trkačima, sat dolazi i uz BioTracker™ PPG senzor koji u svakom trenutku mjeri stres, otkucaje srca i razinu kisika u krvi te javlja ukoliko dođe do abnormalnih mjerenja i predlaže vježbe disanja za smirenje! Baterija može izdržati do 8 dana uz svakodnevno korištenje tako da bezbrižno možete ići na kraći put bez potrebe za punjenjem!
229,90 € (1.732,18 kn)

Amazfit GTS 4 | pametni sat

Predvodnik u modi!


Upotpuni svoj stil novim Amazfit GTS 4 satom koji dolazi uz moderan četvrtasti dizajn i narukvicama u boji koje će posebno istaknuti tvoj styling! Ultra je tanak i lagan te skoro pa nećete ni osjetiti da ga nosite! Elegantna kombinacija modernog dizajna i napredne tehnologije čine Amazfit GTS 4 sat predvodnikom u modi! Sat dolazi s još jasnijom i većom slikom vašeg zdravlja i kondicije zahvaljujući ultra velikom 1.75“ HD AMOLED zaslonu! Prilagodite zaslon sata po svojoj želji i stilu uz odabir od preko 150 dostupnih pozadina i tema.
Amazfit GTS 4 dolazi s više od 150 sportskih načina rada te raznim sportskim funkcijama. Sat ima mogućnost prepoznati do 8 vježbi , a nakon vježbanja će prikazati statistiku vježbanja i rezultate, odnosno učinkovitost pa i vrijeme odmora. Bilo da planinarite, hodate gradom ili vozite bicikli do posla, zahvaljujući GPS-u sat može precizno locirati vaše kretanje i usmjeravati vas.
GTS 4 dolazi i s BioTracker 4.0. PPG biometričkim senzorom koji prikuplja 33% više podataka i preciznije mjeri vaše zdravstveno stanje nego prijašnje generacije i to zahvaljujući ultra tankoj 0.4 mm staklenoj bazi! . U svako doba dana sat može mjeriti otkucaje srca, spavanje, razinu kisika i stresa ali i način disanja. Kada se probudite, na satu vas mogu dočekati podatci o spavanju, ali i takozvane Jutarnje obavijesti kao što je trenutno stanje zdravlja, vrijeme, događaji i slično. Sat vas može obavijestiti o abnormalno visokim ili niskim otkucajima, visokoj razini stresa, manjku kisika ili podsjetiti na smanjenje stresa i podsjetiti na vježbe disanja. Amazfit GTS 4 dolazi s više aplikacija i funkcija od kojih je novitet i podsjetnik o hranjenju djeteta, ali i igrice. Ima i mogućnost razgovaranja, odnosno javljanja na poziv. Sat dolazi uz 300 mAh bateriju koja može mjeriti vaše podatke i do 16 dana uz štednju energije ili do 8 dana uz svakodnevno korištenje.
Od 229,90 € (1.732,18 kn)

Amazfit GTS 4 Mini| pametni sat

Kompaktan, a snažan!


Amazfit GTS 4 Mini elegantan je sat koji dolazi u četvrtastom obliku i okvirom od aluminija. Dolazi uz silikonsku, mekanu narukvicu koju s vremenom nećete ni osjetiti da nosite. Iako lagan i kompaktan u sebi krije veliku snagu! GTS4 Mini dolazi uz snažnu 270mAh bateriju koja uz standardno korištenje može izdržati do 15 dana ili 8 dana uz maksimalno korištenje. Njegov 1.65“ HD AMOLED zaslon isporučuje jasan i živopisni sadržaj, a njegov izgled se može i personalizirati kako bi upotpunili svoj stil najdražim fotografijama!
Za one aktivnije i ljubitelje fitnessa tu je i više od 120 sportskih načina rada, između ostaloga i trčanje, hodanje, bicikliranje, joga i druge razne sportove! Koju god aktivnost više voljeli vjerojatno ćete je pronaći na sjajnom Amazfit GTS 4 Mini, a poneke aktivnosti sat može prepoznati i sam te automatski pratiti vašu aktivnost. Sat može pratiti vašu tjelesnu aktivnost za vrijeme vježbanja, ali i nakon vježbanja; pratite oporavak, napredak i kapacitet vježbe. Amazfit GTS 4 Mini ima 5 ATM vodootpornost kako biste mogli jednostavno plivati i uživati u najdražim aktivnostima u vodi! Ima mogućnost i praćenja plivanja kroz Pool Swimming ili Open Water Swimming sportski način. Zaputite se na trčanje i pratite svoju rutu trčanja uz pomoć preciznih satelitskih sistema!
Sat može cjeli dan mjeriti i pratiti otkucaje srca, kisik u kriv ili stres level pa čak i kada ste u pokretu. Ako mjerenje pređe normalnu granicu sat će javiti da je došlo do visokih ili niskih otkucaja srca, velike razini stresa ili da je potrebno uskladiti disanje. Osim klasičnih praćenja može pratiti i san te kvalitetu sna kao i menstrualni ciklus, a dolazi i uz nekoliko aplikacija koji mogu pomoći u dnevnom radu i izazovima!
Od 99,90 € (752,70 kn)

Amazfit T-Rex 2 | pametni sat

Otporan na teže vremenske uvjete!


Novi pametni sat Amazfit T-Rex 2 testiran je na 15 vojnih testova kako bi se provjerila izdržljivost sata u više vremenskih uvjeta i situacija kao što su vrućina i hladnoća. Otporan je do 70°C vrućine, do -40°C hladnoće, do 240h otpornosti na vlagu, 96h otpornost na slani sprej te velika otpornost na led i hladnu kišu te je otporan na udarce. Dizajn i izgled Amazfit T-Rex 2 sata inspiriran je prirodnim izgledom te sadrži veliki izbor pozadina koje možete namjestiti ovisno o okruženju i aktivnosti. Veliki AMOLED zaslon na T-Rex 2 satu omogućuje vidljiv i jasan sadržaj čak i kad ste okruženi jakom svjetlosti. Snažna baterija može izdržati i do 24 dana uz redovito korištenje te tako omogućuje nesmetano uživanje u svim avanturama.

T-Rex 2 može automatski prepoznati pokret i izračunati broj ponavljanja vježbi, a većinu možete podešavati u Zepp aplikaciji kao što je i praćenje odmora između vježbanja. Na taj način vaše vježbanje može biti efikasnije naročito jer nakon vježbanja u aplikaciji se prikazuju sve vježbe i trajanje istih te vizualno koji mišići su obuhvaćeni tijekom vježbanja. U aplikaciji također možete sami odabrati izgled treniranja. T-Rex 2 sadrži PeakBeats - algoritam koji prikuplja specijalne podatke kao što je maksimalno upijanje kisika , vrijeme oporavljanja od vježbanja, trajanje vježbanja i efekt vježbanja.

Sadrži 150+ sportskih načina koji uključuje i najteži Triathlon model i profesionalno prikupljanje podataka. Čim krenete u neku aktivnost poput trčanja, brzog hodanja, plivanja i slično, sat automatski prepoznaje aktivnost i predlaže koji sportski način da otvorite. T-Rex ima 10ATM vodootpornost koja omogućuje bezbrižno uživanje u vodi te istovremeno praćenje aktivnosti. Pojednostavi svoju svakodnevicu i prati svoje zdravlje uz redovito praćenje rada srca, stresa, kisika ili praćenje sna i disanja.
226,00 € (1.702,80 kn)

Zepp E - kockasti | pametni sat

• Dimenzije: 43.3 × 35.7 × 9 milimetra
• Težina: 36 grama
• Vodootpornost: 5ATM
• GPS: DA (spajanje preko mobitela)
• Baterija: 188 mAh
133,00 € (1.002,09 kn)

360 Kid's Watch E1 | pametni dječji sat

Idealan poklon za Vaše dijete!


360 Kid’s Watch pametni sat kreiran je za djecu koja vole tehnologiju, a radi baš kao i pametni sat za odrasle.

Opremljen punjivom baterijom velikog kapaciteta s do 4-5 dana u stanju pripravnosti i 2-3 dana redovite uporabe. Namijenjen za djecu, vodootporan je do razine IPX8, te ga nije potrebno skidati kada se peru ruke ili igra u vodi. Sat sadrži I budilicu koju vi možete namjestiti Vašim telefonom.

SOS gumbom za hitne slučajeve jednim pritiskom se može slati alarm roditeljima, a uz praćenje u stvarnom vremenu koristeći GPS, roditelji mogu pregledati lokacije sata u roku od nekoliko dana. Ne želite da se dijete udalji od uobičajenih lokacija za igranje? Namjestite virtualnu ogradu i dobijte notifikacije kada sat izađe iz sigurnosne zone. Budite u kontaktu s Vašom djecom u grupnim obiteljskim pozivima.

Ne brinite da će sat ometati dijete u školi jer možete postaviti način rada “učionica” na kojem se može provjeravati samo vrijeme.
106,00 € (798,66 kn)

Amazfit Bip 5 | pametni sat

Još veći zaslon uz još pametnije funkcije!


Amazfit Bip 5 dolazi uz ultra veliki 1.91“ zaslon visoke rezolucije kako bi imali uvid u svaki sadržaj, rezultate i napredak vježbanja! Kreirajte svoj stil uz preko 70 dostupnih pozadina ili učitajte svoje fotografije i slike te personalizirajte zaslon po svom stilu ili trenutnom raspoloženju! Izuzetno je elegantan i ultra lagan te će se uklopiti u svaki vaš stil odijevanja, a silikonska narukvica ugodno prianja uz ruku i možete je bez problema nositi cijeli dan pa i noć!
Bip 5 dolazi uz inovativni Zepp OS 2.0. koji donosi glatko korisničko iskustvo, duže mjerenje zdravlja i bogati ekosistem mini aplikacija i igrica! Bip 5 ima ugrađeni mikrofon i zvučnik te nudi mogućnost razgovora! Držite korak s vama važnim ljudima čak i kad ste u pokretu te pozovite ili se javite preko sata! Pametni sat ima mogućnost odmah ujutro prikazati važne informacije za taj dan kao što je vremenska prognoza, trajanje spavanja ili druge informacije koje su vama važne! Pametni sat Bip 5 dolazi uz preko 120 sportskih načina rada te možete pronaći razne sportske mogućnosti i mjerenja kao što je primjerice trčanje, hodanje, bicikliranje i slično. Sat dolazi uz GPS praćenje i 4 satelitska sistema pozicioniranja koji će pratiti vaše pokrete i dati točnije podatke tijekom vanjskih aktivnosti. Možete postaviti glasovno čitanje trenutnih rezultata tako da možete znati svoje rezultate i bez čestog gledanja na sat. Osim mjerenja sportskih aktivnosti, sat ima mogućnost i 24-satnog praćenja zdravlja zahvaljujući BioTracker™ 3 PPG senzoru u kojem možete pratiti otkucaje srca, stres level i kisik u krvi kroz cijeli dan, ali može mjeriti i za vrijeme spavanja. Bip 5 može i izvještavati o abnormalno visokim mjerenjima ili preniskim mjerenjima kako bi vas podsjetio da je nekad potrebno usporiti i odmoriti! Uz PAI sistem mjerenja možete pratiti i ispunjavati tjedne ciljeve te svakodnevno napredovati kako bi stvorili zdrave navike. Bez problema isplanirajte put jer Bip 5 ima dugotrajnu bateriju koja može izdržati i do 10 dana uz standardno korištenje tako da može pratiti svaku vašu aktivnost za vrijeme puta. Osim ovih sjajnih značajki sat ima veliku kolekciju značajki kojima olakšava svakodnevicu!
Od 89,90 € (677,35 kn)

Amazfit Bip 3 | pametni sat

Snažne mogućnosti i super tanak izgled.


Veliki HD zaslon u boji omogućuje jasan prikaz sadržaja poput nadolazećih poziva, poruka, podsjetnika te podataka o fitnessu i zdravlju. Spojite svoj mobitel na sat te pratite sve navedeno kao i fotografije, pronađi mobitel ili kontrolirajte glazbu koju slušate preko sata. Amazfit Bip 3 može izdržati do 14 dana uz uobičajeno korištenje te je odličan za putovanja, tanak i lagan.

Sa satom možete i plivati jer ima IP68 certfiikat s 5ATM vodootpornošću. Sadrži 60 sportskih načina rada te ima mogućnost mjeriti razne aktivnosti kao otkucaje srca, stress level, kisik u krvi, praćenje sna i disanja i drugo. Sadrži i PAI sistem mjerenja zdravlja kojim ispunjavate dnevne ciljeve. Uređaj također može pratiti menstrualni ciklus, a sve to se bilježi u aplikaciju.

60,00 € (452,07 kn)

Zepp E Metallic Black Special Edition

• Dimenzije: 43.3 × 35.7 × 9 milimetra
• Težina: 36 grama
• Vodootpornost: 5ATM
• GPS: DA (spajanje preko mobitela)
• Baterija: 188 mAh
59,00 € (444,54 kn)

Redmi Smart Band Pro | Pametna narukvica

Dizajniran da bude glatki i lagan, remen je udoban za nošenje tijekom cijelog dana. Jednostavno i stabilno punjenje magnetskim dodirom, baterija traje 14 dana.

Praćenje razine stresa, vježba dubokog disanja, žensko zdravlje, narukvica vam pomaže u svemu vezano za vaše zdravlje. Zasićenost krvi kisikom (SpO₂) ključni je pokazatelj općeg zdravlja osobe, odražavajući razinu kisika u krvi.

Redmi Smart Band Pro prati vaš broj otkucaja srca u stvarnom vremenu 24 sata na dan i daje precizne preglede u grafikonima koji se lako čitaju. Traka će vibrirati kako bi vas upozorila kada vam otkucaji srca ispadnu iz sigurne zone. Redmi Smart Band Pro pažljivo i precizno prati i kvalitetu vašeg sna.

Više korisnih značajki uključuju i:
• više od 110 načina fitnesa i 15 profesionalnih načina
• reprodukcija glazbe
• vremenska prognoza
• obavijesti, obavijest o dolaznom pozivu
• upozorenja u mirovanju
• alarm
• 5ATM vodootpornost
53,00 € (399,33 kn)

Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black | Pametna narukvica

Xiaomi Smart Band 8 dolazi uz novi i elegantni dizajn s metalnim okvirom! Okvir je prekriven NCVM teksturom s puno elegantnijim i modernijim izgledom! Njegov dizajn dopušta jednostavnije mijenjanje šarenih narukvica. Podržava senzor ambijentalnog svjetla koji automatski prilagođava svjetlinu zaslona ovisno o okolini kako bi bilo ugodnije oku. Novi čipset podržava 60 Hz visoku stopu osvježavanja i nudi glatko iskustvo korištenja. Dugotrajna baterija može izdržati i do 16 dana uobičajenog korištenja. Podržava 2C brzo punjenje i može biti potpuno napunjen za samo jedan sat. U toku cijelog dana može pratiti otkucaje srca, razinu Sp02, spavanje i disanje.
Xiaomi Smart Band 8 dolazi uz više od 150 načina vježbanja uz koje može pratiti otkucaje srca kao i potrošene kalorije. Band 8 dolazi i uz 10 ruta trčanja te može vibrirati i osvijetliti ekran kako bi podsjetio na ostvarivanje zadanih ciljeva. Birajte između više od 200 modernih brojčanika. Band 8 ima mogućnost i Body-sensory interaktivnog boksanja. Otvorite AiDong boksački tečaj ugrađen u Xiaomi Sports Health APP i treninzi boksa počinju odmah! Slijedite ritam i pokrete kao što su ravni udarci, zamah, aperkati, koraci i izmicanja – istovremeno se zabavljate i vježbate! Bilo da ste umorni od dugog sjedenja na poslu ili ležeći na sofi dugo vikendom, možete se zabaviti vježbama i početi vježbati bilo kada! Band može prikazivati vaše sportske podatke, ali i poboljšati vaš način života!
Nosite svoj Band 8 i na razne nove načine uz Band 8 Pendant i Band 8 Running Clip i uz niz sjajnih dodatnih narukvica. Koristite Xiaomi Smart Band 8 Running Clip kako biste svoj Band 8 nosili na patikama i snimili još profesionalnije podatke trčanja.
44,90 € (338,30 kn)

Xiaomi Smart Band 8 Champagne Gold | Pametna narukvica

Xiaomi Smart Band 8 dolazi uz novi i elegantni dizajn s metalnim okvirom! Okvir je prekriven NCVM teksturom s puno elegantnijim i modernijim izgledom! Njegov dizajn dopušta jednostavnije mijenjanje šarenih narukvica. Podržava senzor ambijentalnog svjetla koji automatski prilagođava svjetlinu zaslona ovisno o okolini kako bi bilo ugodnije oku. Novi čipset podržava 60 Hz visoku stopu osvježavanja i nudi glatko iskustvo korištenja. Dugotrajna baterija može izdržati i do 16 dana uobičajenog korištenja. Podržava 2C brzo punjenje i može biti potpuno napunjen za samo jedan sat. U toku cijelog dana može pratiti otkucaje srca, razinu Sp02, spavanje i disanje.
Xiaomi Smart Band 8 dolazi uz više od 150 načina vježbanja uz koje može pratiti otkucaje srca kao i potrošene kalorije. Band 8 dolazi i uz 10 ruta trčanja te može vibrirati i osvijetliti ekran kako bi podsjetio na ostvarivanje zadanih ciljeva. Birajte između više od 200 modernih brojčanika. Band 8 ima mogućnost i Body-sensory interaktivnog boksanja. Otvorite AiDong boksački tečaj ugrađen u Xiaomi Sports Health APP i treninzi boksa počinju odmah! Slijedite ritam i pokrete kao što su ravni udarci, zamah, aperkati, koraci i izmicanja – istovremeno se zabavljate i vježbate! Bilo da ste umorni od dugog sjedenja na poslu ili ležeći na sofi dugo vikendom, možete se zabaviti vježbama i početi vježbati bilo kada! Band može prikazivati vaše sportske podatke, ali i poboljšati vaš način života!
Nosite svoj Band 8 i na razne nove načine uz Band 8 Pendant i Band 8 Running Clip i uz niz sjajnih dodatnih narukvica. Koristite Xiaomi Smart Band 8 Running Clip kako biste svoj Band 8 nosili na patikama i snimili još profesionalnije podatke trčanja.
44,90 € (338,30 kn)

Xiaomi Smart Band 8 | Dodatne narukvice

Dodatne narukvice za vaš Xiaomi Smart Band 8!
Izaberite moderne narukvice u boji i trenirajte u stilu!
Od 9,00 € (67,81 kn)
Filteri
Sortiraj