Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 | Sušilo za kosu

Dubinski hidratizira i daje kosi sjaj i glatkoću.


S desecima milijuna negativnih iona, ovo sušilo za kosu može zadržati prirodnost vlage u kosi dok također učinkovito smanjuje ispucale vrhove i kovrčavost, čime se poboljšava snaga kose i čini je otpornijom. NTC pametna kontrola temperature, automatski podešava vremenski interval između toplog i hladnog zraka na temelju otkrivene temperatura okoline, kako bi se pružila udobnost za glavu, a također održavanje zdravog vlasišta i kose.
Ultrakratki cilindar je malen i izuzetan, što ga čini lakim za pakiranje i možete ga nosite kada putujete. Njegov topli/hladni izmjenični način rada - vrući zrak za brzo sušenje, hladan zrak za styling - ne samo da štiti površinu kose od pečenja ili oštećenja, također vlaži vrhove i nudi dovoljno njege za osjetljivo vlasište. 360° potpuno rotirajući magnet mlaznica koncentrira protok zraka za brzo sušenje i prilagođeno oblikovanje.
Tri postavke topline vam omogućuju prebacivanje između toplog i hladnog zraka, a dvije razine brzine daju vam veću kontrolu nad stilom vaše frizure. Kada je temperatura zraka podešena na vruće ili hladno, dvobojno LED indikatorsko svjetlo mijenja boju u skladu s tim. Sušilo automatski sprema način sušenja za sljedeće korištenje.
499,00 kn
decrease increase

Vrsta proizvoda

Sušilo za kosu

Nazivna snaga

1800 W

Napon

220V-240Hz

Širina

144 mm (sa mlaznicom)

Visina

237 mm

Debljina

79 mm

Težina

650 g (sa mlaznicom)

Duljina kabela

1,7 m

Certifikati

GB 4706,1, GB 4706,15, GB 4343,1, GB 17625,1

Dodatne informacije

Brzina puhanja: 20m/s
buka <75dB

Napišite svoj osvrt
*
*
Loše
Izvrsno
Filteri
Sortiraj