Xiaomi Vacuum Cleaner G11 - Štapni usisavač

375,00 EUR
Dostupnost: Nedostupno
SKU:
36249

Super učinkovito čišćenje uz štapni usisavač Xiaomi Vacuum Cleaner G11! Usisavač dolazi uz 185 AW usisnu snagu te može učinkovito usisati razne vrste podova uz tri načina usisavanja! Dolazi uz dodatnu bateriju i nosač koji može puniti dvije baterije istovremeno!

Snažno usisavanje koje lako čisti sve vrste podova!

Xiaomi Vacuum Cleaner G11 omogućuje super učinkovito čišćenje vašeg doma! Može isporučiti do 185 AW usisne snage, što je 23% više od prethodne generacije te se može pohvaliti još snažnijim čišćenjem. Zahvaljujući novoj glavi četke, usisavač može učinkovitije i jednostavnije čistiti razne podove u domu, uključujući drvene podove i tepihe. Četka s valjcima opremljena je oštricama s tri dijela, koje automatski odsijecaju svaku dlaku koja se zapetlja na četki s valjcima, ali je sigurna i ne oštećuje vaše podove ili tepihe. Sadrži i električnu četku za grinje koja velikom brzinom udara o površinu tkanine, a zatim snažnim usisom izvlači grinje. Litij-ionske polimerne baterije s visokom gustoćom energije pruža 60-minutni vijek trajanja baterije i olakšava čišćenje velike kuće. Usisavač također podržava brzu zamjenu baterije. Kada se baterija isprazni, zamjenjiva baterija vam može pomoći da udvostručite vrijeme čišćenja u trenutku.

Usisavač može inteligentno prilagoditi svoju snagu usisavanja putem infracrvenog senzora čestica kada je u automatskom načinu rada. Što se više prašine otkrije, to se primjenjuje veća snaga usisavanja i obrnuto. Takav način rada može poboljšati učinkovitost čišćenja i produžiti vijek trajanja baterije. Na temelju raznih podova, Xiaomi Vacuum Cleaner G11 može prilagoditi svoju brzinu na temelju podataka senzora u automatskom načinu rada. Kada naiđete na površine koje je teže očistiti poput tepiha s dubokim dlakama, automatski će povećati brzinu motora kako bi poboljšao učinkovitost čišćenja.

Pomaže u isporuci čišćih zraka i zdraviji život jer je opremljen višeslojnom filtracijom, a usisavač može učinkovito filtrirati različite alergene veličine do 0,3 mikrona s uspješnošću do 99,5%. Jednostavnije rečeno, G11 će vam dosigurati zdraviji život.

Interaktivni LCD zaslon može pružiti informacije kao što su 3 načina usisavanja, razina baterije i upozorenja o greškama, a tako pomaže da u svakom trenutku pratite status usisavača. Za rukovanje odjeljkom za prašinu koristi se samo jedna ruka, što je prilično jednostavno. Pritisnite gumb za otpuštanje prašine kako biste izbacili pretinac za prašinu. Dva-u-jedan nosač za punjenje i pohranu omogućuje praktičnu pohranu i punjenje dvije baterije u isto vrijeme i ne samo da može pohraniti četke i mlaznice, već i napuniti zamjenjivu bateriju.

Više informacija
Usisna snaga 185 AW
Kapacitet baterije 3050 mAh
Višestruko mapiranje Ne
Način čišćenja usisavanje
Kapacitet spremnika za prašinu 300 mL
Automatsko punjenje i nastavak čišćenja Ne
Stanica za samopražnjenje Ne
Boja Bijela
Dimenzije 341.5 x 100 x 266.5 mm
Masa 1.6 kg
Sadržaj pakiranja Usisavač G11 Produžni štap 2-u-1 postolje za punjenje i pohranu (vijak x2, zidni tipl x2) Električna četka bez zapetljavanja Električna četka za grinje Nastavka s četkom Nastavak za pukotine Punjač
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Vacuum Cleaner G11 - Štapni usisavač
Vaša ocjena