Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus - Štapni usisavač

285,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
40756

Očistite dom u jednom potezu uz Xiaomi Vacuum Clenaer G10 Plus koji dolazi uz snažno usisavanje od 150 W! Dolazi uz tri načina rada i novu 3+1 glavu četke dok je gornji dio lako odvojiv i može čistiti i ona teže dostupna mjesta kao što je prostor između sjedala! Baterija može izdržati do 65 minuta usisavanja sa samo jednim punjenjem! 

Usisavanje i čišćenje u jednom potezu!

Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus dolazi uz snažno usisavanje od 150 AW kojim možete očistiti cijeli dom u jednom potezu! U isto vrijeme može usisavati i čistiti pod od sitne prašine i mrlja od vode! G10 Plus dolazi uz novu 3+1 funkcionalnu glavu četke, a uz usisavač dolazi i valjkasta četka s dizajnom protiv zapetljanja koja smanjuje zaplitanje kose!

Jednostavna je za držanje i korištenje, a gornji dio je moguće odvojiti kako bi mogli usisati i neka teže dostupna mjesta kao što je prostor između sjedala, ispod namještaja, kutove i slično. Uz ciklonski sustav odvaja prašinu i zrak u 12 konusa te tako osigurava glatko prozračivanje. Baterija može izdržati do 65 minuta usisavanja u 2-u-1 široko ravnom usisavanju, dok u najvećem načinu rada može usisavati do 45 minuta. Ima tri načina rada: eko način, standardni i način rada visoke snage. Stanje čišćenja možete provjeravati jednim pogledom na visokokvalitetno LED radno sučelje.

Više informacija
Usisna snaga 150 AW
Kapacitet baterije 3000 mAh
Višestruko mapiranje Ne
Način čišćenja usisavanje i brisanje
Kapacitet spremnika za prašinu 600 mL
Automatsko punjenje i nastavak čišćenja Ne
Stanica za samopražnjenje Ne
Boja Bijela
Dimenzije 1286 x 214 x 256 mm
Masa 4.2 kg
Sadržaj pakiranja Produžni štap Četka s visokim zakretnim momentom Mini električna četka Nastavak za tijesne prostore 2-u-1 nastavak za četku 2-u-1 postolje za punjenje i pohranu (vijak x2, zidni tipl x2) Spremnik za vodu Podloga za brisanje (prethodno postavljena) Punjač
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus - Štapni usisavač