Xiaomi Sports Fanny Pack - Torbica

23,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
34611

Višenamjenska torbica u koju stanu sve vama najbitnije stvari! Dolazi uz 4 pretinca i skriveni stražnji džep, pretinac za bocu i privjesak za ključeve! Prikladna za razna putovanja, sport i vožnju romobilom ili biciklom!

Višenamjenska torbica!

Ponesite najbitnije sa sobom uz Xiaomi višenamjensku torbicu! Xiaomi Sports Fanny Pack torbica sadrži četiri neovisna pretinca i skriveni stražnji džep te nudi dovoljno prostora za pohranu najbitnijih stvari. Pohranite svoj pametni mobitel, power bank, slušalice, kartice ili čak ručnu igraću konzolu. Sadrži i pretinac za bocu vode tako da je ne morate nositi u ruci cijelo vrijeme putovanja. Uz razne pretince ima i elastični privjesak za ključeve kako biste bili sigurni da ih nećete izgubiti. Prikladna za putovanje, sport i slobodno vrijeme te je otporna na vremenske uvjete jer sadrži premaz koji štiti unutrašnjost od kiše.

Materijal Xiaomi Sports Fanny pack torbice se ne gužva i mekan je na dodir tako da ne morate brinuti da će oštetiti ili obojati vašu odjeću. Možete je nositi oko struka ili je produžiti i nositi preko ruke. 

Više informacija
Boja Crna
Dimenzije 360 x 160 x 60 mm
Masa 310 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Sports Fanny Pack - Torbica