Xiaomi Soundbar 3.1 ch | kućno kino

Xiaomi Soundbar 3.1 ch pomiče granice zvuka s tri zvučnika punog raspona, tri visokotonca i samostojećim wooferom. S 3.1 kanala i snagu od 430W, Xiaomi Soundbar poboljšava jasnoću zvuka za trodimenzionalne, višeslojne videozapise i izvanredne audio-vizualne efekte. Bežični woofer od 6.5 inča ima neovisno napajanje i automatski se poveže na mrežu. Neka vaš dom bude uredan i uredan bez više neurednih žica.

Dolby Audio i DTS tehnologija dvostrukog dekodiranja nude pravo kinematografsko iskustvo kod kuće uz DTS Virtual: X, za bogatije zvučne efekte, bilo da slušate vijesti ili igrate igrice. Uronite u film kasno navečer, bez brige da ćete nekoga probuditi uz noćni način rada. Ne možete se potruditi ustati sa sofe? Xiaomi Soundbar 3.1ch dolazi s daljinskim upravljačem za jednostavnu i laku prilagodbu zvuka.

Višestruki audio priključci za razne mogućnosti slušanja uključuju: USB, koaksijalni, optički, HDMI IN, HDMI OUT, a možete koristiti Bluetooth 5.0 za bežično povezivanje za stabilan audio izlaz. Želite više opcija? Držite svoj pametni uređaj unutar NFC raspona Xiaomi Soundbar 3.1ch za reprodukciju zvuka sa svog uređaja.

Xiaomi Soundbar 3.1ch ima Dot-matrix OLED zaslon, koji upotpunjuje potpuno integrirani dizajn, kao i tipke postavljene na vrhu, lako vidljive za bržu i praktičniju kontrolu.
1.899,00 kn (252,04 €)
decrease increase

Dimenzije

Sound Bar 86 x 11.5 x 6cm
Subwoofer 21 x 29.7 x 37cm

Težina

7.85kg

Kanal

3.1 ch

Snaga

430W

Audio formati

Dolby Audio™ DTS® Digital Surround
DTS® Virtual X

Audio značajke

Način zvuka: 1. Standardni 2. Kino 3. Glazba 4. Video igra 5. Vijesti
AI zvuk
Noćni način
Zvučnici

Zvučnici

Lijevo, Desno, Centar, Subwoofer

Povezivost

Bežični aktivni subwoofer
Bluetooth 5.0
HDMI ulaz
HDMI izlaz
Bluetooth
Optički ulaz
Koaksijalni ulaz
USB

Sadržaj kutije

HDMI kabel
Daljinski upravljač
Nosač za montažu na zid
Jamstveni list
Korisnički priručnik
Adapter za napajanje
Kabel za napajanje x2

Napišite svoj osvrt
*
*
Loše
Izvrsno
Filteri
Sortiraj