Xiaomi Smart Pet Fountain - Fontana za kućne ljubimce

69,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
40683

Xiaomi Smart Pet Fountain je fontana za vodu kreirana za kućne ljubimce kako bi imali uvijek dostupnu vodu čak i ako niste kod kuće. Spremnik može sadržavati 2L vode koje može biti dovoljno za 4 dana za jednu odraslu mačku ili manjeg psa. Četiri stupnja filtracije vode uklanjaju sitne čestice, dlaku i klor iz vode koji mogu biti štetni za ljubimce. Voda filtrira u krug i tako omogućuje svježu vodu u svako doba dana. Može se kontrolirati preko aplikacije.

Zdrava voda za kućne ljubimce dostupna cijeli dan!

Xiaomi fontana za vodu kreirana je za kućne ljubimce kako bi imali uvijek dostupnu vodu čak i ako niste kod kuće. Ova Xiaomi pametna fontana za kućne ljubimce simulira planinski potok, koristeći kružni krug vode kako bi ponudila tekuću vodu obogaćenu kisikom koja odgovara prirodi kućnih ljubimaca i povećava njihov interes za pitkom vodom. Voda koja cirkulira predstavlja čist i pouzdan izvor vode malim životinjama te omogućuje zdraviji način života.

Spremnik može sadržavati 2L vode koja može biti dovoljna za 4 dana za jednu odraslu mačku ili manjeg psa, tako da se ne morate brinuti da će biti žedni dok izbivate iz kuće ili ste na poslu. U slučaju nestanka struje, može postepeno ispuštati vodu. Tih je, a glasnoća nije jača od 30 Db jer ima tri stupnja prigušivanja zvuka. Fontana je testirana od strane mjerodavne agencije, spremnik za vodu je u skladu sa zahtjevima za materijal koji dolazi u kontakt s hranom što osigurava čistu i kvalitetnu vodu te je sigurno za sve kućne ljubimce. Četiri stupnja filtracije vode uklanjaju sitne čestice, dlaku i klor iz vode koji mogu biti štetni za ljubimce. Voda filtrira u krug i tako omogućuje svježu vodu kroz cijeli dan.

Putem Mi Home aplikacije obavještava vas kada je potrebno dodati vode, očistiti ili zamijeniti filter. Možete birati između više od jednog načina rada kako bi prilagodili punjenje vodom ovisno kako je potrebno – kada je manjak vode u aplikaciji se pokaže crveni indikator koji podsjeća na punjenje. Punjenje je vrlo jednostavno - podignite ručku kako biste automatski isključili fontanu za dodavanje ili zamjenu vode, a fontana će nastaviti s radom kada se poklopac ponovno postavi. Nakupljena dlaka može zaštopati vodenu pumpu, ali filtar ima podijeljeni dizajn i magnetske levitacijske lopatice ventilatora koje se lako odvajaju za redovito čišćenje, što učinkovito osigurava visoku kvalitetu vode za kućne ljubimce.

Dizajnirano je za srednje velike pse.

Više informacija
Boja Bijela
Snaga 5.9 W
Dimenzije 191 x 191 x177 mm
Masa 3 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Pet Fountain - Fontana za kućne ljubimce