Xiaomi Smart Doorbell 3 - Pametno zvono s kamerom

94,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
505879

Budite u toku s događanjima ispred vaših vrata uz Xiaomi Smart Doorbell 3 koji dolazi uz kameru koja isporučuje kristalno jasne 2K snimke! Zvono ima dugotrajnu 5200 mAh bateriju te bilježi sve pokrete i šalje obavijesti u aplikaciju! Ima mogućnost dvosmjerne komunikacije, pametnog mijenjanja glasa te podešavanja glasnoće kao što je i "ne smetaj" opcija!

Neka Vam nitko i ništa ne promakne! Zvono koje istovremeno prati vaša vrata i dom! 

Ne propustite preuzeti paket uz Xiaomi Smart Doorbell 3! Zvono dolazi uz kameru koja prikazuje 2K oštre slike i snimke kako biste uvijek bili u toku s onim što se događa pred vašim vratima. Čak i u noćnim te mračnijim uvjetima uz crveno 940nm svjetlo prikazuje slike jasnijima, a kretanja možete pratiti u stvarnom vremenu preko aplikacije i mobitela u bilo kojem trenutku.

Xiaomi Smart Doorbell 3 ima ugrađeni AI senzor koji prepoznaje tijelo i oblik čovjeka te šalje obavijest da je detektiralo čovjeka i kretanje pred vratima. Ima mogućnost dvosmjerne komunikacije, pametnog mijenjanja glasa i „ne smetaj“ opciju. Na zvono je moguće snimiti i automatsku poruku tako da se pokrene odmah pri pritisku zvona kao što je primjerice „Dobrodošli“ ili „Pričekajte trenutak“. Uz dvosmjernu komunikaciju možete preuzeti paket čak i ako niste kod kuće, odnosno napomenuti dostavljaču gdje da ostavi paket. Snimljene pokrete bilježi i pohranjuje do tri dana u Cloudu. Xiaomi Smart Doorbell 3 ima četiri mogućnosti glasnoće (najveća je 79 dB) te kada ne želite da vas itko smeta možete postaviti „ne smetaj“ način rada koji stiša zvuk do kraja kako biste mogli odmoriti ili kako vas ništa ne bi ometalo u radu. Baterija visokog kapaciteta od 5200mAh može izdržati dugo te je nije potrebno toliko često puniti i mijenjati!  

Više informacija

Više informacija
Noćni način rada Da
Kut leće 180°
Kapacitet baterije 5200 mAh
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Vanjska / Unutarnja Vanjska
Video formati H.265
Pohrana podataka Pohrana u oblaku do 72h
Radni uvjeti -10° C ~ 45° C
Boja Crna
Dimenzije 128 x 60 x 23.5 mm
Masa 380 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi Smart Doorbell 3 Montažna baza Vijci Iglica za uklanjanje zvona s baze Type-C kabel za punjenje

Recenzije

Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Doorbell 3 - Pametno zvono s kamerom