Xiaomi Smart Camera C300 - Nadzorna kamera

48,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
42423

Xiaomi Smart Camera C300 prikazuje svaki detalj u oštroj 2K rezoluciji. Velika F1.4 aperatura i 6P leća osiguravaju odgovarajući unos svjetla za snimanje detalja slike uz potpuno nadograđenu leću za postizanje jasnije i preciznije slike. Kamera dolazi uz poboljšani noćni vid, a moguće ju je rotirati u 360° stupnjeva.

Ne propusti niti jedan detalj!

Xiaomi Smart Camera C300 dolazi uz ultra-jasnu 2K kvalitetu slike i unaprijeđeni AI. Uživajte u detaljima i još boljem vizualnom iskustvu uz oštru 2K rezoluciju (1296p) dok velika F1.4 aperatura i 6P leća osiguravaju odgovarajući unos svjetla za snimanje detalja slike uz potpuno nadograđenu leću za postizanje jasnije i preciznije slike. Kamera ima poboljšani noćni vid koji omogućuje gledanje videozapisa u punoj boji čak i pri slabom osvjetljenju.

Omogućuje sigurnu pohranu u oblaku pomoću 128-bitnog naprednog standarda šifriranja. Uređaj ima kombinaciju primjene umjetne inteligencije s tehnologijom dubokog učenja i optimiziranim algoritmom koji učinkovito filtrira lažne alarme. Moguće je pratiti snimke i rotirati kameru u 360° i okomito u 108°. Podržava do 16x brzinu reprodukcije za brzo pretraživanje video zapisa pohranjenih na SD kartici, a moguće ju je instalirati i na mobitelu i na tabletu. Kamera je unaprijed instalirana s rotirajućom bazom i može se postaviti na stol, prozor ili zid. Ima mogućnost dvosmjerne komunikacije tako da možete razgovarati i putem kamere neovisno o tome gdje ste trenutno. 

Više informacija

Više informacija
Rezolucija 2304 x 1296 px
Noćni način rada Da
Kut leće 110°
Kapacitet baterije Napajanje kablom
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Vanjska / Unutarnja Unutarnja
Video formati H.265
Pohrana podataka Micro SD kartica do 256 GB (nije uključena) / pohrana u oblaku
Mogućnosti Al prepoznavanje ljudi
Radni uvjeti -10° C ~ 40° C
Boja Bijela
Dimenzije 115 x 78 x 78 mm
Masa 349 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi Smart Camera C300 Kabel za punjenje Komplet za zidnu montažu

Recenzije

Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Camera C300 - Nadzorna kamera