Xiaomi Smart Blender - Blender

Posebna cijena 94,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 134,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
39481

Uživajte u najdražim napitcima pripremljenih u Xiaomi Smart Blenderu koji dolazi s 9 brzina i 8 različitih načina priprema hrane! Ima mogućnosti i dvostrukog načina miješanja vrućih i hladnih napitaka te drobljenje leda. Pripremite zdrave Smoothije, svjež i hladan sok ili pripremite fine juhe, kaše i umake!

Jednostavna priprema napitaka!

Pripremite ukusne napitke po svojoj želji jer Xiaomi Smart Blender može pripremati do 1200 ml toplih i 1600 ml hladnih napitaka. Ima mogućnosti miješanja, dvostrukog način miješanja vrućih i hladnih napitaka te drobljenje leda. Jednostavno možete pripremiti ukusne poslastice poput osvježavajućih smoothieja, svježih sokova i ukusnih juha na 8 različitih načina pripreme. Xiaomi Smart Blenderom upravlja se okretanjem i pritiskom OLED kotačića s dvije sporedne tipke za jednostavno korištenje. U Manual modu možete regulirati brzinu okretanjem kotačića i za vrijeme blendanja. Okretanjem kotačića odabire se način rada, a ujedno služi i kao zaslon na kojem se prikazuje trenutna radnja. Dodirivanjem tipki za zakazivanje vremena i otkazivanje poštedjet će vas muke uz kontrolu jednim dodirom (može se zakazati do 12 h unaprijed).

Miješanje se može regulirati uz 9 promjenjivih brzina za delikatan okus što ovisi o teksturi voća/povrća koji se miješa. Ako je namirnica laganija i mekanija (kao što je jogurt ili banana) može se miješati na brzini od 1 do 3, a ako je namirnica kruta ili su sastojci tvrđi i gušći (kao što je maslac od kikirikija) može se miješati na brzini od 7 do 9.
Pomoću 8 oštrica od nehrđajućeg čelika može sjeckati pod više kutova i temeljito miješati. Debele, oštre i nazubljene oštrice od nehrđajućeg čelika omogućuju sjeckanje pod više kutova čak i onih najtvrđih sastojaka. Xiaomi Smart Blender ima ugrađeni grijač koji uz snagu od 800-950W omogućuje miješanje toplih napitaka i sastojaka, a borosilikatna staklenka prigodna je i za vruće i za one hladne napitke bez brige o pucanju. Svoje sastojke možete pripremiti navečer,  a ujutro će vas dočekati svježi obrok – ima mogućnost zakazivanja do 12 h unaprijed i 4 sata izolacije tako da može održavati vaš napitak toplim dok se ne probudite. 

Održavanje je vrlo jednostavno – odaberite način pranja (Cleaning mode) i samo usipajte vodu. Blender će čistiti u najvećoj brzini i tako vam uštedjeti vrijeme! Ima nekoliko zaštita, a to je da će automatski prestati raditi kada otvorite gornji poklopac, štiti od pregrijavanja i ne možete ga skinuti dok uređaj radi. 
Aplikacija Xiaomi Home ima pametno daljinsko upravljanje koje može pomoći u planiranju ili započinjanju miješanja na daljinu, slanja recepata u oblak i otključavanju svijeta hranjivih i ukusnih poslastica.  U aplikaciji se kriju i razni recepti koji mogu pomoći u pripremi novih napitaka i jela. 

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Snaga 1000 W
Mogućnosti OLED zaslon 9 brzina 8 načina pripreme Miješanje, dvostruko miješanje, drobljenje leda
Dimenzije 188 x 222 x 436 mm
Masa 5.2 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Blender - Blender
Vaša ocjena