Xiaomi Smart Antibacterial Humidifier - Ovlaživač zraka

Posebna cijena 49,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 49,00 EUR
Dostupnost: Nedostupno
SKU:
27194

Uživajte u zdravom i ugodnom okruženju u vlastitom domu! Uređaj ima UV-C instantnu sterilizaciju koja eliminira bakterije i ispušta čistu vodenu maglicu koja osvježava prostor! Može sadržavati do 4.5L vode, a ima i ugrađene senzore za provjeru razine vlažnosti zraka! Jednostavan je za korištenje i održavanje!

Čista i zdrava maglica za ugodno kućno okruženje!

Mi Smart Antibacterial Humidifier sadrži UV-C sterilizaciju – voda koja se zadržava u spremniku mora proći UV sterilizaciju kako bi izašla čista i svježa u obliku maglice! Ustajala voda i voda iz slavine može sadržavati razne bakterije i mikrobe koje se stajanjem razmnožavaju. UV lampa emitira snažno svjetlo koje uništava 99.9% bakterija u vodi i time održava zrak zdravim! Dizajn se sastoji od gornjeg otvora koji omogućuje jednostavno dodavanje vode bez potrebe za dizanje ili vađenje spremnika. Uređaj proizvodi vrlo malo buke, do 38dB što je skoro kao šapat i to samo kada izbacuje vodu poput valova ili potoka. Omogućuje neometan san i ugodan popodnevni odmor, a pritom ćete udisati svježiji zrak!

Tijekom zimskih dana često grijanje isušuje zrak i stvara probleme u disanju. Koristeći Mi Smart Humidifier uređaj će osvježiti dom dok će održavati razinu osvježavanja na 60% koja odgovara i dišnom sustavu i prostoru.  Uređaj izbacuje maglicu brzinom od 300mL/h. Sitne čestice pare hidratiziraju kožu tako što koža upija vodu. Uređaj može sadržavati 4.5L vode što je dovoljno za osvježavanje zraka do 15 sati uz kontinuiran rad. Čak ako se i probudite noću, možete provjeriti status, odnosno razinu vode jer uređaj može osvijetliti razinu vodu i trenutno stanje, a možete ga regulirati i samo jednim dodirom. Uređaj je dizajniran tako da ispušta maglicu prema gore te time ne ostavlja kapljice po namještaju.

*Uređaj nije predviđen za korištenje eteričnih ulja.

Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Antibacterial Humidifier - Ovlaživač zraka
Vaša ocjena