Xiaomi Robot Vacuum S10 - Pametni robotski usisavač

Posebna cijena 179,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 226,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
39692

Xiaomi Robot Vacuum S10 precizno planira i ocrtava mapu, detektira okruženje te planski usisava zahvaljujući LDS navigaciji i senzorima! Uređaj dolazi uz snažnu usisnu snagu od 4000 Pa, može prati u tri razine te istovremeno usisavati i čistiti u dva pravca. Dolazi s 3200 mah baterijom koja može čistiti do 130 minuta s jednim punjenjem.  

Pametno planiranje i čišćenje!

Xiaomi Robot Vacuum S10 robotski usisavač dolazi uz LDS navigaciju koja precizno i inteligentno detektira okruženje, planira i ocrtava mapu te planski usisava. Uređaj može skenirati u 360 stupnjeva i brzo identificirati i kreirati mapu kuće, a domet skeniranja ide i do 8 metara. Prilagodite čišćenje svojim potrebama i željama - spajanjem na aplikaciju može precizno skenirati i prilagoditi čišćenje za maksimalnu učinkovitost! U aplikaciji možete odvojiti različite dijelove kuće ili prostorije, mapirati više katova ili prostorija te odrediti područje koje želite čistiti ili zadati virtualni zid kako uređaj ne bi išao u druge dijelove kuće. Xiaomi Robot Vacuum S10 dolazi uz 4000 Pa snažnu usisnu snagu gdje ovisno o načinu rada može usisati razne čestice. Uređaj dolazi s 2-u-1 spremnikom za prašinu i vodu tako da istovremeno može i usisavati i prati pod. Pranje je kontrolirano, odnosno uređaj ispušta vodu jednako i postepeno kako ne bi došlo do natapanja poda.

Ovisno o materijalu poda, uređaj može prati u tri razine, a čišćenje može biti u dva pravca, odnosno u obliku slova S i Y. Uređaj čisti u obliku slova S kako bi čišćenje bilo efikasnije i detaljnije, a u Y obliku simulira ručno čišćenje s lijeva na desno kako bi se učinkovito obrisale sve mrlje s poda! Uređaj dolazi i s 3200 mAh velikom baterijom koja u standardnom modu može čistiti i do 130 minuta! Uređaj ima nekoliko senzora koji mu pomažu da se manje sudara i zapinje od namještaj ili prepreke. Senzori mu pomažu detektirati objekt ili zid, prepoznati padinu te prepoznati kutove kako bi prilagodio čišćenje. Prijavom u aplikaciju Mi Home možete pratiti tijek čišćenja, odabrati razne načine čišćenja, planirati i odrediti vrijeme čišćenja te razne druge mogućnosti. Uređaj dolazi uz TÜV Rheinland certifikat za cyber zaštitu i zaštitu privatnosti korisnika.

Više informacija
Usisna snaga 4000 Pa
Kapacitet baterije 3200 mAh
Višestruko mapiranje Da
Mogućnost penjanja 20 mm
Način čišćenja Čisti i briši, brisanje, dvostruko čišćenje
Kapacitet spremnika za vodu 170 mL
Kapacitet spremnika za prašinu 300 mL
Automatsko punjenje i nastavak čišćenja Da
Stanica za samopražnjenje Ne
Mogućnosti Uključi/isključi,Prepoznavanje sobe, Virualni Zid, čišćenje po zonama, karte za više katova, Zig-Zag i Y stil čišćenja, 3 različite postavke za vodu
Boja Bijela
Dimenzije 350 x 94.5 mm
Masa 3.6 kg
Sadržaj pakiranja Robotski usisavač S10 Glavna četka Bočna četka 2-u-1 spremnik za prašinu i spremnik za vodu Podna krpa Kabel za napajanje Stanica za punjenje
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Robot Vacuum S10 - Pametni robotski usisavač