Xiaomi Noise Cancelling In-Ear Earphones Type-C - Žične slušalice

Posebna cijena 39,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 39,00 EUR
Dostupnost: Nedostupno
SKU:
15703

Isključite se od gradske, prometne ili uredske buke uz Mi Noise Cancelling Earphones sada i s Tip C ulazom! Slušalice imaju izvanrednu kvalitetu zvuka i bogat bas!
Sadrže ugrađeni kontrolor koji smanjuje smetnje i buku, ima ugrađeni mikrofonom, mogućnost javljanja na pozive, prebacivanje pjesama, kontrolu glasa i smanjivanje buke!

Nema više problema s bukom!

Za sve ljubitelje žičnih slušalica, dugih putovanja i ako se želite isključiti od uredske ili prometne buke, slušalice Mi Noise Canceling odličan su izbor! 

Slušalice imaju mogućnost aktivnog smanjivanja buke! Posebni dizajn omogućuje izdvajanje maksimalne ljepote iz bilo koje vrste glazbe, istovremeno pružajući aktivno smanjenje nepotrebnih zvukova. Osim što imaju izrazito visoku kvalitetu zvuka i bogat bas, mogu potisnuti buku za više od 25 dB! Dolaze s kontrolorom/kutijicom smještenim na sredini žice koji sadrži mogućnost javljanja na pozive, ugrađeni mikrofon, smanjivanje buke, prebacivanje pjesama i kontrolu glasa! Kutijica osigurava da buka ne ulazi i ne ometa slušanje najdraže glazbe! Slušalice dolaze s Tip C ulazom kako bi se mogli spojiti na sve novije telefone i uređaje! 

Udobne su i ugodne na dodir te su pogodne za dugo korištenje! 

Više informacija
Boja Crna
Poništavanje buke (ANC) Da
Razina zvuka 113 dB
Dimenzije 1.25 m duljina kabela
Masa 20 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Noise Cancelling In-Ear Earphones Type-C - Žične slušalice