Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro

Posebno dizajniran za vaše HD iskustvo!


Mi Smart projektor 2 pro ima dva načina fokusa : TOP instant fokus i Focus kamere. Odabirom Google asistenta upravljajte projektorom svojim glasom i pretražujte emisije ili upravljanje pametnim kućnim uređajima. Mi Smart Projector 2 Pro ima Luminus LED izvor svjetla koji pruža jasno osjetilno iskustvo čak i tijekom dana. Veliki zaslon od 60-120" može se projicirati unutar malog prostora, pružajući senzacionalno iskustvo gledanja bez potrebe za velikom prostorijom.

Podržava automatske korekcije, kao i funkcije poput automatskog skaliranja slika i pomicanje zaslona, što vam omogućuje jednostavno i glatko zumiranje zaslona od 60% do 100%. Možete pomicati zaslon u bilo kojem smjeru i postaviti ga gdje god želite. Mi Smart Projector 2 Pro opremljen je s dvostrukim 10W, 1,75" zvučnicima visoke frekvencije koji mogu pružiti impresivno iskustvo zvuka. Uključite Bluetooth i reproducirajte popis za reprodukciju sa svog telefona u bilo kojem trenutku. Uz zvučne efekte koje su podesili profesionalci, možete uživati u svojoj omiljenoj pjesmi ili audio knjizi u izvrsnoj kvaliteti.

Mi Smart Projector 2 Pro podržava Chromecast za jednostavno emitiranje vaših fotografija, videozapisa i glazbe s uređaja na veći zaslon. Ima sedam priključaka za proširenje koji mu omogućuju povezivanje s računalom, zvučnicima ili gamepadom, što lako zadovoljava radne i zabavne zahtjeve. Mi Smart Projector 2 Pro nasljeđuje tipičan Mi stil dizajna, sa zaobljenim rubovima, jednostavnim i profinjenim eksterijerom. Iako ima ugrađeni adapter, i dalje je kompaktan i lijepo se uklapa u većinu stilova uređenja doma.
7.699,00 kn
decrease increase

Name

Mi Smart Projector 2 Pro

Vrsta proizvoda

Projektor

Rezolucija zaslona

1920 × 1080 px

Bežićno spajanje

Wi-Fi

Komunikacija

Bluetooth 4.2/BLE low power

Operativni sustav

Android TV9.0

Zvučni efekti/ Zvučnik

Dolby Audio, dts-HD/ Dvostruki 10W full-frequency

Ulazni napon

100-240V~2.5A 50/60Hz

Potrošnja energije

<220W

Boja

Bijelo - sivi

Dimenzije

215 x 201 x 143 mm

Težina

3.7  kg

Dodatne informacije

Automatsko fokusiranje
Sigurno i ugodno uklapanje
Tihi rad

Display LED s DLP tehnologijom
Zaštita od visokih temperatura
Brza i jednostavna instalacija
Visokokvalitetni zvuk

Set

Daljinski
Napajanje

Napišite svoj osvrt
*
*
Loše
Izvrsno
Filteri
Sortiraj