Xiaomi Selfie Stick Tripod - Stativ za mobitel

Posebna cijena 19,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 25,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
16084

Jedinstveni dizajn Xiaomi Mi Selfie Stick Tripoda kombinira funkcije selfie štapa i stativa. Jednostavno i praktično korištenje putem Bluetooth daljinskog upravljača

Selfie Stick i tripod u jednom!

Ulovite najvažnije trenutke s Mi Selfie Stick stativom! Jedinstveni dizajn kombinira funkcije selfie štapa i stativa. Jednostavan je i praktičan za korištenje putem Bluetooth daljinskog upravljača. Budite kreativni i snimite drage trenutke onako kako želite! Snimite selfie s vama dragom osobom ili pripremite obitelj i prijatelje, namjestite mobitel na stativ i preko Bluetooth daljinskog upravljača snimite fotografiju za pamćenje. Korištenjem stativa potpuno oslobodite ruke i snimite mirne fotografije. Podržava Bluetooth 3.0 i pametne mobitele na Android 4.3 i novije kao i iOS 5.0. i novije. 

Držač za mobitel rotira se u 360° i ima ne klizajući stisak kako bi mogao držati i mobitele većih dimenzija. Teži samo 155 g, sklopiv je i možete ga lagano prenositi u torbi ili čak džepu. Dizajniran je od ne klizajućeg materijala kako bi mogli snimiti profesionalne fotografije i video zapise bez drhtanja ili klizanja ruku. Produžetak za selfie slikanje izrađen je od aluminijske aloje te je kao takav stabilan i čvrst.

Više informacija
Boja Crna
Mogućnosti Neklizajuća konstrukcija Prijenosni i bežični dizajn
Dimenzije 190 x 45 x 50 mm
Masa 155 g
Sadržaj pakiranja Ulovite najvažnije trenutke s Mi Selfie Stick stativom! Jedinstveni dizajn kombinira funkcije selfie štapa i stativa. Jednostavan i praktičan rad putem Bluetooth-a.
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Selfie Stick Tripod - Stativ za mobitel
Vaša ocjena