Xiaomi Portable Photo Printer - Prijenosni printer za mobitel

71,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
26152

Xiaomi Mi Portable Photo Printer je prijenosni pisač vaših uspomena i sretnih trenutaka! Povežite mobitel i uređaj preko Bluetootha, a u aplikaciji Mi Home možete pronaći razne zabavne predloške za jednostavnije printanje! Oživite sve trenutke u samo 15 sekundi skeniranjem fotografije i to zahvaljujući AR virtualnim photo efektima! Prijenosni printer je lagan i kompaktan te lako prenosiv! 

Prijenosni pisač Vaših uspomena i sretnih trenutaka

Instalirajte Mi Home aplikaciju i povežite svoj pametni telefon s prijenosnim pisačem putem Bluetooth tehnologije. U aplikaciji vas očekuje puno zabavnih predložaka kako bi isprintali sliku baš onako kako želite. Jedan printer može dijeliti nekoliko osoba, a potreban je samo Bluetooth. Snimite najdraže trenutke s prijateljima te odmah isprintajte i podijelite sa svojim dragim osobama kako bi svi imali iste uspomene! Oživite sve trenutke u samo 15 sekundi! Snimite ili postavite video dok printate sliku te skeniranjem te slike video će se animirati zahvaljujući AR virtualnim photo efektima. Na isti način može se snimiti i audio snimka koja će se pokrenuti skeniranjem zadane fotografije. 

Mi Portable Photo Printer dolazi uz kompaktan dizajn koji stane u svaki džep! Izrađen je od ABS i PC materijala koji je otporan na deformiranje i ne gubi boju. Atraktivan i kompaktan uređaj sadrži samo tri gumba. Vrlo ga je jednostavno za otvoriti i koristiti, a nije potrebno rastaviti uređaj kako biste umetnuli papir već je potrebno samo pozadinu uređaja povući prema gore. ZINK tehnologija ispisa bez tinte koristi mikrokristalne boje ugrađene u papir. Nije potrebna tinta, slike se formiraju kada se foto-papir zagrije pomoću glave za ispis. Pozadina papira je ljepljiva te je potrebno samo skinuti pozadinski papirić. Zalijepite ga negdje gdje god želite ili ga umetnite u novčanik! Spremite svoju najdražu uspomenu negdje blizu vas ili je podijelite s vama dragim ljudima! 

Uz uređaj dolazi 5 komada papira.

Više informacija
Boja Bijela
Kapacitet baterije 500 mAh
Povezivanje Bluetooth 5.0
Kompatibilnost Android 4.1+ ili iOS 9.0+
Mogućnosti Broj korisnika uređaja: do 3 osobe odjednom Podržani formati: JPEG, PNG
Dimenzije 12.4 x 8.5 x 2.46 cm
Masa 181 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi Mi Portable Photo Printer x 1 USB kabel × 1 Paket foto papira (5 listova)
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Portable Photo Printer - Prijenosni printer za mobitel
Vaša ocjena