Xiaomi Electric Scooter 4 Pro - Električni romobil

Posebna cijena 629,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 759,00 EUR
Dostupnost: Nedostupno
SKU:
35802

Još udobnija i zabavnija vožnja s 9 ažuriranja u odnosu na prijašnje modele uz 700 W snagu romobila! Scooter 4 Pro može ići na nagibe do 20% te voziti do 55 km s jednim punjenjem! Maksimalna brzina je 25 km/h, a dolazi s 3 načina rada: pješački, standardni te sportski mod. Sadržava Level 3 sigurnost što potvrđuje sigurnost vožnje.

Snažan motor i udobna vožnja!

Udobna, zabavna i sigurna – vožnja sa stilom! Xiaomi Electric Scooter 4 Pro dolazi s devet ažuriranja u odnosu na prijašnje modele i uz 700 W snagu romobila! Xiaomi Scooter 4 Pro može ići na nagibe do 20% te voziti do 55 km s jednim punjenjem! Može postići maksimalnu brzinu do 25 km/h, a dolazi s tri načina rada koje možete prilagoditi ovisno o potrebi: pješački do 6 km/h, standardni do 20 km/h te sportski mod do 25 km/h. Sadrži Level 3 sigurnost što potvrđuje sigurnost vožnje.

Krasi ga elegantan dizajn - lagan je i može se prenositi, a sklapanje traje samo 3 sekunde! Jednostavno ga spremite u automobil ili ponesite sa sobom na ljetovanja ili izlete! Spaja se na Xiaomi Home aplikaciju u kojoj se može provjeravati brzina vožnje ili stanje baterije! Scooter dolazi uz poboljšani sistem kočenja zajedno s E-ABS sustavom – poboljšana je učinkovitost kočenja i nadograđena je disk kočnica. Dolazi s novom Xiaomi DuraGel gumom od 10“  koja učinkovito apsorbira udarce i sprječava klizanje, a zahvaljujući njenoj strukturi i gelu ne morate brinuti o bušenju gume. Sustav za obnovu kinetičke energije (KERS) obnavlja kinetičku energiju vozila tijekom dužeg trajanja kočenja.

Provozajte se i koji kilometar dalje uz Pro bateriju! Scooter je opremljen s ultra snažnom 446 Wh baterijom koja će vas sigurno odvesti od točke A do točke B. Uređaj ima šest zaštita baterije kao što je primjerice dvostruka zaštita od prepunjenja ili pražnjenja, zaštite od previsoke temperature i slično što možete provjeravati u aplikaciji. Uređaj na volanu ima zaslon na kojemu možete pratiti nekoliko važnih informacija kao što je brzina, baterija i način rada te gumb kojim možete paliti/gasiti uređaj ili mijenjati brzine. Na volanu se nalazi i 2.5 W ultra jasno svjetlo koje poboljšava uvjete vožnje po mraku i stražnje svjetlo kako biste bili vidljivi drugim vozačima. 

Zaputite se u nove avanture sa Xiaomi Electric Scooter 4 Pro električnim romobilom!

 

Napomene:
Nagib se mjerio po usponu od 10 m i brzini 15 km/h prije ulaska na padinu od 20% te s opterećenjem od 75 kg. Skuter se mora kretati brzinom od 6 km/h ili većom pri izlasku s padine.
Brzina od 25 km/h izmjerenja je s razinom baterije od 50%.
Doseg od 45 km izmjeren je na ravnoj cesti s potpuno napunjenom baterijom i opterećenjem od 75 kg uz konstantnu brzinu pri 60% maksimalne brzine sve dok se vozilo nije prestalo kretati

Više informacija
Boja Crna
Snaga 500 W
Maksimana brzina 25 km
Kapacitet baterije 12000 mAh
Nosivost 120 kg
Kut nagiba 25%
Domet do 55 km
Mogućnost sklapanja Da
Veličina gume 10"
Dimenzije 1200 x 550 x 1260 mm
Masa 24.5 kg
Sadržaj pakiranja Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, punjač, imbus ključ T-oblika, produžno crijevo, vijak x5
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Scooter 4 Pro - Električni romobil