Xiaomi Electric Kettle 2 - Pametno kuhalo za vodu

40,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
39191

Kapacitetom od 1.7 L Xiaomi Electric Kettle 2 može pripremiti i do 8 šalica vode za potrebe cijele obitelji! Dolazi uz inovativan dizajn, dva sloja zaštite i uz praktično paljenje kuhala! Ravnomjerno zagrijava vodu i jednostavan je za čišćenje! 

Topla voda u trenu za potrebe cijele obitelji!

Xiaomi Electric Kettle 2 dolazi s unaprijeđenim velikim kapacitetom od 1.7 L kako bi pripremili više toplih napitaka bez ponovnog punjenja i zagrijavanja. Može skuhati do 8 šalica vode u jednom kuhanju što je dovoljno za potrebe cijele obitelji. Ima unaprijeđeni dizajn otvorene ručke i prekidačem koji se nalazi odmah ispod ručke što omogućuje udoban zahvat i praktičnije paljenje kuhala. Ima unaprijeđenu podebljanu aluminijsku grijaću ploču od 1800 W koja ravnomjerno zagrijava i proključava vodu za efikasniji rad i kraće vrijeme.

Zagrijte se uz tople napitke spremljene u Mi Electric Kettle 2 – kaša za doručak i bolji početak dana, čaj poslije ručka za ugodniji osjećaj u stomaku i kava nakon radnog dana koja opušta!

Mi Electric Kettle 2 ima tijelo u jednom dijelu što je jednostavnije za čišćenje te nema spojeva ili cjedila na otvoru što omogućuje jednostavnije čišćenje bez mrlja od kamenca. Unutrašnjost kuhala izrađena je od 304 nehrđajućeg čelika, siguran od BPA i drugih štetnih kemikalija i otporan na hrđu i oksidaciju! Poklopac je dizajniran s prstenom za prikupljanje vode što funkcionira tako da kada je poklopac otvoren kapljice vode nastale zbog pare vraćaju se u kuhalo. Takav dizajn sprječava prskanje vode! Izvana uređaj ima dvostruki sloj zaštite kako se ne biste opekli.

Visoka kvaliteta izrade posvećena je detaljima: sadrži indikatorsko svjetlo prekidača, jednostavno otvaranje jednom rukom i bazu za omotavanje kabela kako ne bi smetao. Dolazi uz 4 sigurnosne zaštite kako biste bezbrižno nastavili uživati u svom danu: automatsko gašenje nakon prokuhavanja, automatsko gašenje pri detekciji suhog gorenja, zaštita osigurača i zaštita od strujnog udara - sigurna za dodir.

Više informacija
Boja Bijela
Snaga 1800 W
Mogućnosti Dvostruka izolacija za osiguranje niske temperature kućišta
Dimenzije 227 x 158 x 262 mm
Masa 1.2 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Kettle 2 - Pametno kuhalo za vodu