Xiaomi Electric Glass Kettle - Električno stakleno kuhalo

Posebna cijena 22,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 29,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
48366

Kuhalo s prozirnim dizajnom uz koji imate uvid u vodu u svakom trenutku! Kuhalo dolazi s LED osvjetljenjem i velikim kapacitetom od 1.7 L koje zadovoljava potrebe jedne veće obitelji! Aluminijska grijača ploča ravnomjerno raspodjeljuje toplinu i tako osigurava kvalitetnu vodu za piće!

Kuhalo s prozirnim dizajnom!

Xiaomi Electric Glass Kettle sada u staklenom izdanju s LED osvjetljenjem! Kuhalo dolazi s velikim kapacitetom od 1.7 L koje bez problema može skuhati dovoljno vode za jednu veću obitelj ili veće druženje! Kuhalo je izrađeno od borosilikatnog stakla koje se koristi kao materijal za upotrebu u prehrambenoj industriji te time osigurava sigurnu i kvalitetnu vodu za piće i to bez neugodnih mirisa! Materijal je visokokvalitetan i izdržljiv tako da možete bez problema prokuhati vodu bez obzira na okolnosti i temperaturu. Kuhalo ima proziran dizajn tako da u svakom trenu imate uvid u vodu, ali isto tako lako ćete uočiti ako je vidljiva neka mrlja.

Uređaj ima intuitivno LED svjetlo koje označava da kuhalo radi te ima izlaznu snagu od 2200 W kako prokuhavanje ne bi trajalo više od 5 minuta, dovoljno da se spremite ujutro za posao. Poklopac se otvara samo jednim dodirom, a ergonomska ručka sprječava opekline parom i čini izlijevanje jednostavnijim. Filter se može ukloniti i oprati ako dođe do nekih onečišćenja. Termostat je nadograđen zadebljanom aluminijskom grijaćom pločom koja omogućuje ravnomjernu raspodjelu topline kako bi voda bila učinkovito zagrijana i zdrava za piće. Uređaj ima četverostruku zaštitu snage za veću sigurnost: automatski se isključuje nakon vrenja i automatski se isključuje struja kada se detektira kuhanje na suho, a ima još i zaštitu osiguračem te zaštitu od strujnog udara!

Više informacija
Boja Srebrna
Snaga 2200 W
Mogućnosti LED zaslon
Dimenzije 221 x 142 243 mm
Masa 1.1 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Glass Kettle - Električno stakleno kuhalo
Vaša ocjena