RoidMi Cordless Vaccum Cleaner Z1 - Štapni usisavač

246,00 EUR/1.853,49kn
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
12258

Istovremeno usisavanje, brisanje i steriliziranje uz Roidmi Z1 štapni usisavač! Uklanja do 99% bakterija zahvaljujući dvostrukoj filtraciji i sterilizaciji, a dolazi uz snažni 300 W motor s 22000 Pa usisnom snagom i tri načina čišćenja! S jednim punjenjem može usisavati do 60 minuta taman kako biste očistili cijelu kuću!  

Kreativni ZiWei sistem sterilizacije!

Roidmi Z1 je prvi vacuum čistač sa ZiWei sustavom sterilizacije koji nudi bolje iskustvo čišćenja! Istovremeno može usisavati, brisati i sterilizirati uz tri načina rada i s unaprijeđenim dodatcima! Usisavač dolazi uz četku s valjkom koja sprječava i uklanja do 99% bakterija i gljivica čak i nakon dužeg perioda korištenja što potvrđuje SGS certifikat! Filter dolazi uz dvostruku filtraciju i sterilizaciju i ubija i do 99,9% bakterija - Roidmi Z1 omogućuje svježi zrak zahvaljujući H12 bakteriostatskim ionskim stražnjim filtrom i prednjim HEPA filterom.
Roidmi dolazi uz snažni 300 W motor bez četkica, snažno usisavanje od 22000 Pa te odvojivom tehnologijom od 10ciklusa. Sustav separacije pomaže usisavaču i omogućuje mu rad bez začepljenja od prašine i izbjegava se često čišćenje filtera. Usisavač dolazi i s modernom trostrukom tehnologijom stišavanja buke do 72dB.
Zahvaljujući velikoj bateriji može raditi i do 60 minuta s jednim punjenjem ili do 10 minuta ako čisti u najjačem načinu rada. Jednostavan je za korištenje i lagan, teži samo 1.5. kg i može se koristiti jednom rukom! Ergonomski dizajn omogućuje jednostavnije čišćenje, podizanje i guranje usisavača, a može se i odvojiti od glavne cijevi te koristiti za usisavanje i teže dostupnih mjesta kao što je područje u kutovima zidova ili između sjedala. Jednostavno ga je i za čistiti jer spremnik za prašinu od 0.65 L se otvara na samo jedan klik i u njega može stati dovoljno otpada za čišćenje cijele kuće! 

Više informacija
Usisna snaga 22000 Pa
Kapacitet baterije 2500 mAh
Višestruko mapiranje Ne
Način čišćenja Usisavanje, brisanje i sterilizacija
Kapacitet spremnika za prašinu 650 mL
Automatsko punjenje i nastavak čišćenja Ne
Stanica za samopražnjenje Ne
Boja Bijela
Dimenzije 11.91 x 25.9 x 22.1 cm
Masa 1.55 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:RoidMi Cordless Vaccum Cleaner Z1 - Štapni usisavač