RoidMi Cordless Vaccum Cleaner X30 - Štapni usisavač

412,00 EUR/3.104,21kn
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
504831

Roidmi Cordless Vacuum Cleaner X30 ima mogućnost istovremeno usisavati i čistiti pod! Dolazi uz elegantan dizajn, 150 W usisnu snagu od 26500 Pa i dužim vijekom trajanja baterije od čak 70 minuta sa samo jednim punjenjem! Usisavač može bez problema usisati prostor do 450㎡ s jednim punjenjem.

Tehnologija pametnog čišćenja!

Roidmi Cordless Vacuum Cleaner X30 dolazi s elegantnim bijelim dizajnom koji je osvojio niz nagrada za dizajn i funkcionalnost. Na samoj ručki nalazi se LED zaslon koji prikazuje trenutni status čišćenja uključujući i Bluetooth spajenost, podsjetnik na čišćenje prašine i slično. Usisavač dolazi s Air-X 2.0 zračnim odvajanjem prašine uz vrhunsku separaciju s 8 konusa koje održavaju konstantu usisavanja i koriste se za odvajanje prašine u spremnik. Time se smanjuje slabljenje usisavanja i izbjegava često čišćenje filtera. U usporedbi s prethodnom generacijom znatno je poboljšana energetska učinkovitost zahvaljujući Engine - X 2.0 i 120000 rpm digitalnom motoru bez četkica. To je rezultiralo jačim performansama, duljim vijekom trajanja i manjom bukom. 

Roidmi X30 dolazi sa 150 W usisnom snagom od 26500 Pa i dužim vijekom trajanja baterije od čak 70 minuta sa samo jednim punjenjem. Zahvaljujući BMS-X 2.0 sustavu baterija i optimiziranju 8 litijskih baterija, usisavač može bez problema usisati do 450㎡ s jednim punjenjem.

Uređaj dolazi i uz magnetski spremnik za vodu te pored samog usisavanja u isto vrijeme može i brisati pod te tako u jednom potezu očistite cijelu kuću! Voda postepeno kaplje po krpi za brisanje što sprječava izlijevanje vode i natapanje poda. Pomoću četverostruke tehnologije sterilizacije pruža bolje iskustvo čišćenja, a dolazi uz 6 razina filtracije i dvostruki antibakterijski pročišćivač. Spremnik za prašinu kapaciteta 0.55L, komponente za filtriranje, spojnica i metalna mrežica mogu se rastaviti i oprati, a samo jednim pritiskom gumba može se isprazniti sva prašina.  Uređaj dolazi s novim dizajnom četke koja sprječava zapetljanja kose i prigodna je za sve vrste podova uključujući i tepihe!

Roidmi X30 dolazi uz LED svjetlo i senzore koji se automatski pale kada dođe do tamnih kutova i prostora kao što je ispod kreveta ili namještaja, što poboljšava vidljivost za vrijeme čišćenja kako vam ništa ne bi promaknulo. Ima odvojivi dizajn kojim se pretvara u manji ručni usisavač kako bi mogli usisati i teže dostupna mjesta poput prostora između sjedala, namještaja, kutove ili radijatore. 

Više informacija
Usisna snaga 26500 Pa
Kapacitet baterije 2500 mAh
Višestruko mapiranje Ne
Način čišćenja antibakterijski, usisavanje tekućina
Kapacitet spremnika za vodu 240 mL
Kapacitet spremnika za prašinu 550 mL
Automatsko punjenje i nastavak čišćenja Ne
Stanica za samopražnjenje Ne
Boja Bijela
Dimenzije 25.9 x 119.1 x 16.4 cm
Masa 2.7 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:RoidMi Cordless Vaccum Cleaner X30 - Štapni usisavač