RoidMi Cordless Vaccum Cleaner X20 - Štapni usisavač

379,00 EUR/2.855,58kn
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
12077

Roidmi X20 omogućuje istovremeno usisavanje i brisanje poda! Vrlo je lagan i jednostavan za rukovanje te može usisavati do 55 minuta s jednim punjenjem, dovoljno za očistiti cijelu kuću! Zahvaljujući snažnom motoru od 145 AW snage usisavanja od 25000 Pa te 120.000 okretaja u minuti može učinkovito skupljati prašinu, dlake, kosu i razne ostatke hrane!

Sinkronizirano usisavanje i brisanje poda! 

Roidmi X20 je opremljen inovativnom tehnologijom koja omogućuje usisavanje i mokro čišćenje podova. Elegantan je i ergonomski prilagođen za lako korištenje; pričvrstite magnetni nastavak za brisanje i usisavač može istovremeno usisati i brisati podove i tako uštedjeti vrijeme i trud. Teži samo 1.5 kg te je jednostavno rukovati njime, a ručka ima dizajn od 270° kako biste ga mogli držati s dvije ruke i na način koji vam bolje odgovara!
Opremljen je baterijom visokih performansi koja može raditi do 55 minuta u standardnom načinu rada ili do 9 minuta u maksimalnom načinu rada. Zahvaljujući snažnom motoru od 145 AW snage usisavanja, 25000 Pa te 120.000 okretaja u minuti može učinkovito skupljati prašinu, dlake, kosu i razne ostatke hrane. Ima 3 načina rada ovisno o potrebi, a dizajniran je sa 6 slojeva filtera koji pročišćava PM0.3 čestice, polen i ostale sitne čestice. Voda postepeno kaplje na krpu koja briše pod i tako se sprječava izlijevanje vode i ostavljanje kapljica.

Roidmi X20 dobio je 6 nagrada za njegov klasični, minimalistički, bijeli dizajn koji se uklapa u svaki interijer! Ne proizvodi puno buke i prestaje s radom ukoliko prednji filter nije postavljen, kako bi spriječio oštećenja motora. Ima osjetljiva LED svjetla i senzore koji se automatski pale kada uređaj dođe ispod kreveta ili na tamna mjesta kako bi imali bolji pogled na područje koje treba usisati. Usisavač je moguće odvojiti od glavne usisne cijevi te je moguće usisati i neka teže dostupna mjesta poput prostora između sjedala, prašinu iz tipkovnice laptopa, namještaj ili pak kutove zidova. 

Više informacija
Usisna snaga 25000 Pa
Kapacitet baterije 2500 mAh
Višestruko mapiranje Ne
Način čišćenja usisavanje i pranje
Kapacitet spremnika za vodu 110 mL
Kapacitet spremnika za prašinu 400 mL
Automatsko punjenje i nastavak čišćenja Ne
Stanica za samopražnjenje Ne
Boja Bijela
Dimenzije  11.91 x 25.9 x 22.1 cm
Masa  1.5 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:RoidMi Cordless Vaccum Cleaner X20 - Štapni usisavač