RoidMi Cordless Vaccum Cleaner S1E - Štapni usisavač

194,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
12183

Dubinski očistite ured ili stan uz Roidmi S1E! Usisavač dolazi uz 300 W motor, usisnu snagu od 12000 Pa i četveroslojni HEPA filter koji efektivno uklanja sitne čestice iz okruženja! Lagan je i jednostavan za korištenje, a može usisavati do 40 minuta s jednim punjenje!

Dubinski očistite manje prostore!

Cordless Vacuum Cleaner S1E vrlo je jednostavan i snažan štapni usisavač kojim dubinski možete usisati i očistiti manje stambene prostore ili urede. Usisavač dolazi uz snažni 300 W motor te snagu usisavanja od 12000 Pa. Snažni motor brzine od 80000 okretaja u minuti omogućuje dugotrajnu snagu i učinkovito čišćenje. Četveroslojni HEPA filter služi uklanjanju i najmanjih čestica iz vašeg okruženja. Upija 0.3 mikro čestica i efektivno pročišćava 99%, ispumpava čisti zrak, izbjegava sekundarno onečišćenje i stvara čisto i zdravo kućno okruženje za vas.

Osim što je lagan, teži samo 1.3 kg, jednostavan je za rukovanje, dolazi i uz ergonomski dizajn i rotirajuću ručku pod kutem od 270°.  Jednostavan je za korištenje jer dolazi uz zaobljene kutove velike četke protiv zapetljanja kose! Kosa se usisava velikom brzinom i prije nego se krene petljati te zahvaljujući tom inovativnom dizajnu smanjuje se zapetljanje i ometanje u radu. 

Baterija omogućuje bezbrižno usisavanje do 40 minuta sa samo jednim punjenjem kako bi usisali cijeli apartman ili stan, ili do 10 minuta rada u najvećem načinu koji dubinski usisava! 

Više informacija
Usisna snaga 100 AW
Kapacitet baterije 2200 mAh
Višestruko mapiranje Ne
Način čišćenja usisavanje
Kapacitet spremnika za prašinu 400 mL
Automatsko punjenje i nastavak čišćenja Ne
Stanica za samopražnjenje Ne
Boja Plava
Dimenzije 26 x 16 x 120 cm
Masa 1.5 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:RoidMi Cordless Vaccum Cleaner S1E - Štapni usisavač