Xiaomi Electric Shaver S700 - Brijači aparat

114,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
37610

Električki brijači aparat s inovativnim keramičkim oštricama! Shaver S700 omogućuje tihi rad te brzo i ugodno iskustvo brijanja uz tri rotirajuće glave, tri brzine i brijanje u 360 stupnjeva! Lagan je, vodootporan i snažan te otporan na koroziju! 

Najbolji izbor za glatku kožu!

Xiaomijev prvi keramički, električki brijači aparat! Jedinstvena karakteristika ovog modela je keramička oštrica izrađena od cirkonske keramike koja se koristi u medicini i koja ima dulji vijek trajanja. Brijač je pogodan za kućnu i profesionalnu upotrebu, a zahvaljujući snažnom motoru omogućuje glatko i brzo iskustvo brijanja bez potrebe za ponavljanjem i popravcima! Ima tri brzine, odnosno tri načina rada: 3100 o/min, 3300 o/min i 3500 o/min koje možete prilagoditi ovisno o potrebi i koži, a uređaj će automatski zapamtiti vaš izbor tako da ga ne morate uvijek namještati! Dolazi s unaprijeđenom anti-korozijskom zaštitom kako bi zaštitio vašu kožu i omogućio glatko brijanje! Inteligentno detektira gustoću dlake zahvaljujući PID algoritmu te prilagođava brzinu brijanja! Inovativna tehnologija IFT (The Infinity Floating Technology ) zajedno s glavama za precizno oblikovanje od 360° osigurat će da nijedna dlaka ne promakne! Sadrži zaštitu od vlage IPX-7, čime uređaj radi ispravno čak i tijekom izravnog kontakta s vodom i nakon nje. Slobodno ga možete cijelog oprati nakon korištenja, a brijanje može biti i na suhoj i na mokroj koži!

Xiaomi Electric Shaver S700 dolazi s tri rotirajuće glave koje se mogu mijenjati, a okvir glave je gladak i zaobljen tako da ne ostavlja iritacije na koži! Puniti ga možete na punjač s tip C ulazom, a uređaj možete koristiti i za vrijeme punjenja! Na Xiaomi Electric Shaver S700 možete pronaći mikro ikone na kojem možete pratiti je li baterija prazna, brzinu, zaključavanje i druge informacije!

Uređaj je lagan, snažan i moderan te pruža ugodno iskustvo brijanja! 

Više informacija
Boja Crna
Kapacitet baterije 700 mAh
Mogućnosti IPX7 vodootpornost 3 razine brzine IFT (Infinity Floating Technology)
Sadržaj pakiranja Shaver S700 brijači aparat Stanica za punjenje Četkica za čišćenje
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Shaver S700 - Brijači aparat
Vaša ocjena