Livall Helmet BH51M Neo M (54-58 cm) - Pametna kaciga

126,00 EUR
Dostupnost: Nedostupno
SKU:
504836

Pametna kaciga Livall Helmet BH51M Neo dolazi uz pametno osvjetljenje, funkciju otkrivanja pada i SOS alarm u slučaju nužde, glasovnoj navigaciji i kvalitetnim zvučnicima! Ne morate brinuti da ćete zaboraviti kacigu negdje jer dolazi i uz alarm protiv gubitka te drugim funkcijama koje omogućuju novo iskustvo vožnje i zaštite! 

Novo iskustvo sigurnosti!

Pametna kaciga Livall helmet BH51M Neo nudi novo iskustvo zaštite! Kaciga dolazi uz jaka prednja i stražnja LED svjetla kako biste bili vidljiviji iz svih smjerova što je posebna ekskluzivna značajka Neo serije. Svjetla upozorenja za kočnice aktiviraju se kada ugrađeni senzor gravitacijskog ubrzanja otkrije značajno usporavanje - prednja i stražnja svjetla treperit će 8 sekundi kako bi obavijestili vozače iza vas.

Kaciga dolazi uz funkciju upozorenja za otkrivanje pada znači da će se u slučaju nesreće automatski aktivirati sustav za hitne slučajeve i poslati vašu GPS lokaciju vašim kontaktima u nuždi putem SMS poruke. SOS alarm možete aktivirati i jednostavnim pritiskom crvene tipke 5 sekundi na daljinskom upravljaču. Vaši kontakti za hitne slučajeve primit će SMS s upozorenjem s vašim GPS položajem.

Glasovna navigacija omogućuje vam da ne zaboravite put; slušajte GPS upute putem ugrađenih zvučnika i povezanog pametnog telefona. Stereo zvučnici pružaju pristup kvalitetnoj glazbi, audio knjigama i reprodukciji podcasta! Bluetooth stereo zvučnici su strateški postavljeni iznad ušiju, što vam omogućuje da budite upozoreni na okolni promet. Signali indikatora omogućuju vam da upozorite promet na vaš smjer kretanja kako biste poboljšali vidljivost.

Pametno osvjetljenje znači da se svjetla mogu podesiti da se automatski pale u tamnim uvjetima, savršeno ako vaše putovanje na posao započne s dobrim svjetlom, a završi u mraku. Kaciga će biti automatski ugašena kada se odspoji od mobitela ili nakon 15 minuta nekorištenja kako bi se osigurala maksimalnu dugotrajnost baterije, a upalit će se čim osjeti ponovo povezivanje i kretanje! 

Alarm protiv gubitka se aktivira kad je kaciga povezana s telefonom i ako udaljenost između kacige i telefona prelazi 15 m, alarmirat će se i kaciga i telefon.

Dizajnirana je tako da nisu potrebna ručna podešavanja i time se povećava sigurnost kod vožnje! Jednim klikom odgovorite na telefonske pozive pomoću daljinskog upravljača. Uživajte u čistom zvuku uz mikrofon otporan na vjetar dok vam Walkie-Talkie omogućuje vam jednostavnu komunikaciju s kolegama biciklistima dok vozite u grupi. 

Kompatibilan sa Stravom, iHealthom i Siri putem aplikacije LIVALL Riding.

Više informacija
Brand , -- Please Select --
Boja Crna
Mogućnost sklapanja Ne
Masa 480 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Livall Helmet BH51M Neo M (54-58 cm) - Pametna kaciga